|

Kapısının önünü bile temizleyemeyen İBB'ye tepki: Yollara çıksanıza kardeşim

İstanbul'da alınan yetersiz önlemler nedeniyle saatlerce trafikte kalan, evine gidemeyen vatandaşlar sosyal medyada İBB'ye isyan etti. İBB'nin önünde çektiği videoyu paylaşan bir vatandaş, "Rezillikten başka bir şey değil. Bir tane kar küreme aracı yok. İBB'nin önünden araç geçmeyen yerleri şu an kar küreme aracıyla küremeye çalışıyorlar. Yollara çıksanıza kardeşim! Niye oraları kürüyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdi.

12:16 - 25/01/2022 Salı
Yeni Şafak
Mağdur vatandaşlardan biri İBB'nin önünde çektiği videoyu Twitter'da paylaştı.
Mağdur vatandaşlardan biri İBB'nin önünde çektiği videoyu Twitter'da paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin günler öncesinden duyurulan yoğun kar yağışına karşı aldığı aldığı önlemlerin yetersi kalması yüzünden binlerce vatandaş dün akşamdan bu yana yollarda mahsur kaldı.

Sürücüler araçlarını bırakıp evlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştı. Toplu taşımada da izdihamlar yaşandı.

Mağdur İstanbullular, sosyal medyada #imamoğluistifa hashtag'i altında yaşadıkları rezilliği, çektikleri video ve fotoğraflarla duyurmaya çalıştı.

'ŞUAN İBB'NİN ÖNÜNDEYİM'

Mağdur vatandaşlardan biri de İBB'nin önünde çektiği videoyu Twitter'da paylaştı. İBB'nin kapısının önünü bile temizleyemediğini belirten vatandaş şu ifadeleri kullandı:



'ÖNÜNDEN ARAÇ GEÇMEYEN YERİ TEMİZLİYORLAR'

"Şu an İBB'nin önündeyim. Rezillikten başka bir şey değil. Bir tane kar küreme aracı yok.
İBB'nin önünden araç geçmeyen yerleri şu an kar küreme aracıyla küremeye çalışıyorlar. Yollara çıksanıza kardeşim! Niye oraları kürüyorsunuz."



#İBB
#İstanbul
#kar
#ekrem imamoğlu
#saraçhane
2 yıl önce