Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtıp "depremzedelere yardım" bahanesiyle insanları dolandırdı

20:44, 04/03/2023, Cumartesi
AA
Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtıp "depremzedelere yardım" bahanesiyle insanları dolandırdı
Adıyaman'da deprem fırsatçısı dolandırıcı tutuklandı. (Arşiv)

Adıyaman'da "depremzedelere yardım" bahanesiyle dolandırıcılık yapan şahıs tutuklandı. Deprem fırsatçısının dolandırıcılık yaparak 11 bin lira topladığı tespit edildi.

Adıyaman'da "depremzedelere yardım" bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte depremzedelere yönelik yardım toplayarak dolandırıcılık yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı

Ekipler,
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
nde, Trabzon'dan gelerek kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan B.D'nin, 11 bin lira para topladığını tespit etti.

Sağlık görevlisi olmadığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026