Kılıçdaroğlu bir kez daha yapılmış olanı yapacağını vaat etti

10:32, 25/05/2023, Perşembe
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu bir kez daha yapılmış olanı yapacağını vaat etti
Kılıçdaroğlu, AK Parti tarafından hayata geçirilen projeleri vaat etmeye devam ediyor.

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı yayında "Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkaracağız" açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu'nun çıkaracaklarını söylediği Öğretmenlik Meslek Kanunu, 3 Şubat 2022 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. 14 Şubat 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde de "Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız. Türkiye'yi Çin'e bağlayacağız. Yeni bir ticaret koridoru açacağız." açıklamasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun "İpek Yolu" vaadi de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yıllar önce hayata geçirilmişti.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV yayınında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Daha önce pek çok kez yaptığı gibi zaten hayata geçmiş bir projeyi vaat eden Kılıçdaroğlu, "Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkaracağız" açıklamasında bulundu.

Öğretmenlik Meslek Kanunu, 3 Şubat 2022 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. 14 Şubat 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye ve Çin arasında ticari koridor vaat etmişti

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise Türkiye ile Çin arasında bir ticari koridor oluşturacakları vaadinde bulundu. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Kılıçdaroğlu,
"Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız. Türkiye'yi Çin'e bağlayacağız. Yeni bir ticaret koridoru açacağız."
dedi.

Yıllar önce hayata geçirildi

Kılıçdaroğlu'nun "İpek Yolu" vaadi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yıllar önce hayata geçirilmişti.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026