|

"Kılıçdaroğlu diktatör arıyorsa önce aynaya baksın"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye'yi o diktatör bozuntusundan kurtaracağız" sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi. Grup Başkanvekili İnceöz, "Kılıçdaroğlu diktatör arıyorsa önce aynaya baksın" dedi.

Yeni Şafak ve
15:05 - 11/03/2018 Pazar
Güncelleme: 15:21 - 11/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz.
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz.

CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda "Türkiye'yi o diktatör bozuntusundan kurtacağız" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Sözde 'Demokrat' Kılıçdaroğlu diktatör arıyorsa önce aynaya baksın" dedi. "Ülkemizin sınırlarını terör örgütleri ve teröristten temizleyen Mehmetçiğin başkomutanına 'diktatör' demek, milli birlik ve beraberlik havasını bozmaya matuf bir söylemdir" diyen İnceöz, Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemeye davet etti.

Yol arkadaşlarını çocuk gibi azarlıyor

"Kılıçdaroğlu kendisinden izin alınmadan televizyona çıkan milletvekillerine kapıyı gösterebiliyor" diyen İnceöz şunları söyledi:

"CHP Kurultayında yol arkadaşlarını çocuk gibi azarlayan, ayar veren, partiden atmakla tehdit eden Kılıçdaroğlu’nun 'adalet', 'çok seslilik', 'demokrasi' söylemleri artık siyaseten anlamını yitirmiştir.

Küfürbazları CHP'nin merkezine yerleştirdi

Özde değil sözde demokrat Kılıçdaroğlu, bir taraftan kendisinden izin almadan televizyonlara çıkan CHP`lileri partiden atmakla tehdit ederken, diğer taraftan milli, manevi değerlere hakaret edenleri, terörist cenazesine katılanları, terör örgütlerine destek verenleri, küfürbazları CHP`nin merkezine yerleştirmektedir.

Attığı çamurun cevabını sandıkta alacaktır

Türkiye de iç savaş çıkartmaya çalışan, güvenlik güçlerimize roket, mermi yağdıran teröristlere 'arkadaşlar' diye seslenebilen, bu milletin milli manevi tüm duygularına hakaret eden siyasetçileri parti meclisinde el üstünde tutan, 15 Temmuz hain darbe girişimini kahve içerek izleyen Kılıçdaroğlu, milletin bağrına bastığı genel başkanımıza diktatör diyerek yine bu aziz milletimize hakaret etmiştir.

Attığı çamura, iftiraya bu millet gereken cevabı sandıkta verecektir.

İktidar hırsı ile kimlerin kayığına bindiğini millet biliyor

Milli olmayan tüm oluşumlarla ittifak kurmak için adeta yarışan Kılıçdaroğlu’nun, iktidar hırsı ile kimlerin kayığına bindiğini bu millet gayet iyi biliyor.

“Cumhur İttifakı” , milletimiz nezdinde büyük itibar ve sevgi ile karşılandıkça girdiği bütün seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimiz tarafından gösterilen büyük itibar ve sevgi karşısında küfür ve hakaretle çamur siyasetini kendisine görev edindi.

Özür dilemeye davet ediyoruz

Sayın genel başkanımız aziz milletimizin oyları ile cumhurbaşkanlığı görevini yürütmektedir.

Ülkemizin sınırlarını terör örgütleri ve teröristten temizleyen Mehmetçiğin başkomutanına 'diktatör' demek, milli birlik ve beraberlik havasını bozmaya matuf bir söylemdir.

Bu dili ve söylemi kesinlikle reddediyor, Kılıçdaroğlu’nu bu milletin oyları ile seçilen Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeye davet ediyoruz.

#Kemal Kılıçdaroğlu
#İlknur İncesöz
#CHP
6 yıl önce