|

Metni değiştiyse niye itiraz etmediler

MHP lideri Bahçeli, emekli amirallerin darbe çağrısı yaptığı bildiriye ilişkin, “Bir amiral, hazırlanan metnin yayımlanmasından önce değiştirildiği iddiasını dile getirmiştir. Madem öyleydi, 104 kişiden birisi çıkıp da bu bildiriyi niçin inkar edemedi? ‘İmza attığım metin bu değildir’ itirazını niye yapamadı?” diye sordu.

Nur Banu Aras
00:00 - 14/04/2021 Çarşamba
Güncelleme: 03:49 - 14/04/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, emekli amirallere, amirallerin bildirisine sahip çıkan CHP’ye tepki gösterdi:

  • Demokrasi ve milli irade üzerinde oynanan oyunun ana gayesi iç huzur ve barış ortamını baltalamaktır.
    4 Nisan bildirisine imza atmayan, ancak imza sürecinde açılan Whatsapp grubuna üye olan emekli bir amiral, hazırlanan metnin yayımlanmasından önce değiştirildiği iddiasını dile getirmiştir.
    Madem öyleydi, 104 kişiden birisi çıkıp da bu bildiriyi niçin inkar edemedi? İmza attığım metin bu değildir itirazını niye yapamadı?

TALAT AYDEMİR ÖRNEĞİ

Eğer bildirinin son hali İP’in yönetiminde bulunan ve ilk imzacı olan Ergun Mengi tarafından hazırlanmışsa, bunun izahını yapması gerekenler şüphesiz bellidir ve milletimiz açıklama beklemektedir.
CHP Genel Başkanı, emekli olmuş amiraller dünyanın neresinde darbe yapabilir, sorusunu pişkinlikle sorabilmiştir. Anlaşılan Kılıçdaroğlu cehaletinin ve cüretinin kurbanı olmaktan herhangi bir rahatsızlık duymamıştır.
Talat Aydemir’in 20 Mayıs 1963 tarihindeki ikinci darbe teşebbüsü esnasında sadece emekli bir albay olduğunu Kılıçdaroğlu dışında bilmeyen var mıdır?

KENDİNE GÜVENİYORSA ADAYLIĞINI AÇIKLASIN

  • Tarihine yüz çevirmiş, üstelik devri iktidarlarında vuku bulmuş bir kalkışmadan haberi bile olmayan CHP Genel Başkanı’na milletimiz nasıl güvenecek, nasıl inanacak, nasıl itibar edecektir?
    Kılıçdaroğlu’nun akli ve zihni melekeleri iyice laçkalaşmıştır. Sıkıştıkça denge ve kontrolünü kaybetmektedir. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçimini kazanacağından bu kadar eminse, kendisine çok güveniyorsa, buyursun aday olsun, korkakça değil mertçe milletimizin huzuruna çıksın, ben de varım desin.

KÜÇÜK ORTAKLIKTAN GOCUNMUYORUZ

CHP Genel Başkanı’nın ucuz ve uçuk üslubunun aynısı İP’in Başkanı’nda mevcuttur. Bu zavallı devamlı surette bize küçük ortak diyor.
104 emekli amirale önce zevzek diyen, sonra yaş tahtaya bastığını anlayınca durumu kurtarmaya çalışan, arkasından da bize sataşan bu ‘İP’likçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır.
Bir televizyonda, Sayın Cumhurbaşkanı’na seslenip 104 emekli amirali kast ederek,
“Bu insanları küçük ortağınızın gazına gelip mahkûm ettirmeyin”
açıklamasında bulunmuştur. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Küçük diye hafife aldığı partimizi, FETÖ kumandasıyla ele geçirme oyunlarını da unutmuş değiliz.
#Devlet Bahçeli
#MHP
#Bildiri
#Amiral
3 yıl önce