|

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı: HDP kime onay verirse adayları o olacak

Millet İttifakı'na üye partileri eleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "Gizli kapılar ardında birlikte anayasa çalışması yaptıkları HDP ile bakanlık pazarlığı yapıyorlar. FETÖ’cülere af sözü veriyorlar. Öyle görünüyor ki HDP kime onay verirse cumhurbaşkanı adayları o olacak" dedi.

16:42 - 18/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 16:49 - 18/09/2021 Cumartesi
DHA
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı

MHP Konya İl Teşkilatı, ‘Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ konulu Konya Bölge İstişare Toplantısı düzenledi.

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, parti MYK üyeleri ile Antalya, Burdur, Isparta, Aksaray ve Karaman teşkilatları katıldı.

"HDP'NİN ONAYINI BEKLİYORLAR"

Toplantının başkanlığını yürüten MHP'li Mustafa Kalaycı, gerçekleştirdiği konuşmada Millet İttifakı'na eleştirilerde bulunarak şunları söyledi:

CHP, İP, HDP, SP, DP, DEVA ve Gelecek partileri, 7’si bir ağızdan eskiye dönüşü öneriyorlar. Zillet ittifakı sürekli krize oynamaktadır. Aylardır cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin akılları sıra isim parlatıyorlar. Öyle görünüyor ki HDP kime onay verirse cumhurbaşkanı adayları o olacak.

#MHP
#MİLLET İTTİFAKI
#HDP
#CUMHURBAŞKANLIĞI
#ADAY
#MUSTAFA KALAYCI
3 yıl önce