|

MSB'den Taksim'deki terör saldırısına ilişkin açıklama: Teröristler bunun hesabını misliyle ödeyecek

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Terörün en acımasız yöntemini kullanarak İstanbul'da masum sivilleri hedef alan teröristler, bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler. Bu ülkeden de bu coğrafyadan da yok olup gidecekler" ifadelerini kullandı.

14:16 - 15/11/2022 Salı
Güncelleme: 14:28 - 15/11/2022 Salı
Yeni Şafak
MSB
MSB

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabı Twitter'dan, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Saldırıda yaşamını yitiren 6 kişinin fotoğraflarıyla birlikte yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

'MEHMETÇİĞİN KARŞISINA ÇIKMAYA CESARET EDEMİYORLAR'

"Kahraman Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret edemeyen; Zap'ta, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde iyice köşeye sıkışan, Mehmetçiğin nefesini her an ensesinde hisseden ve alçaklıkta sınır tanımadığını birçok kez tüm dünyaya gösteren, azılı bir terör örgütü olan PKK/YPG başka olmak üzere terör örgütlerinin insanlık düşmanı, halk düşmanı olduğunu görmemekte ısrar edenler var.

'MİSLİYLE ÖDEYECEKLER'

Terörün en acımasız yöntemini kullanarak İstanbul'da masum sivilleri hedef alan teröristler, bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler. Bu ülkeden de bu coğrafyadan da yok olup gidecekler."




#MSB
#Taksim
#İstiklal Caddesi
#TSK
1 yıl önce