|

Muharrem İnce'nin sandığından Kılıçdaroğlu çıktı

14 Mayıs seçimlerinde oy sayımları devam ederken siyasi parti liderlerinin oy kullandığı sandıkların sonucu da belli olmaya başladı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci çıkmasının ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sandığından çıkan isim de belli oldu. İnce'nin oy verdiği Çankaya Yaşamkent Mahallesi'ndeki Şener Çakmak Anadolu Lisesinde 4617 numaralı sandıkta en çok oyu Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı.

22:50 - 14/05/2023 Pazar
AA
Muharrem İnce - Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce - Kemal Kılıçdaroğlu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin oy kullandığı sandıkta en fazla oyu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aldı.

İnce'nin oy verdiği Çankaya Yaşamkent Mahallesi'ndeki Şener Çakmak Anadolu Lisesinde 4617 numaralı sandıkta 361 oy kullanıldı.

Sayım sonuçlarına göre, Kemal Kılıçdaroğlu 296 oyla birinci oldu.

Sandıktan cumhurbaşkanı adaylarından Recep Tayyip Erdoğan'a 50, Muharrem İnce'ye 3, Kemal Kılıçdaroğlu'na 296 ve Sinan Oğan'a 12 oy çıktı.



#Muharrem İnce
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Seçim Sandığı
#Seçim
#Ankara
1 yıl önce