Okan'da yatırımlar sürüyor

Yeni Şafak, Haber Merkezi
04:00, 09/08/2018, Perşembe
Yeni Şafak
Okan'da yatırımlar sürüyor
​​Okan Üniversitesi

Okan Üniversitesi İstanbul’un en büyük ikinci Kültür, Sanat ve Kongre Merkezini açmaya hazırlanıyor. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, Sanat, Kültür ve Kongre Merkezi 25 milyon dolara mal olduğunu belirtti.

Merkezin eylül ayından itibaren İstanbul’un en büyük ikinci sanat merkezi olarak hizmet vereceğini söyleyen Okan, merkezin üniversite etkinliklerinin yanı sıra kongre, tiyatro, konser gibi organizasyonlar için de dışarıdan kullanıma açık olacağını dile getirdi. ABD’nin Miami kentinde yapacakları 70 katlı Okan Tower projesinden de bahseden Bekir Okan, “Miami’de temel atmadan 30-40 dairemiz satıldı bile. Konut fiyatları Türkiye’den ucuz. Metrekaresi 7 bin dolar. Toplam yatırım 300 milyon dolar. Okan Tower 4 yıl sonra tamamlanmış olacak” dedi.

EĞİTİME 400 MİLYON DOLAR YATIRIM

Hastanelerle birlikte eğitim yatırımına 300-400 milyon dolar harcadıklarını belirten Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, sağlık eğitimine önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade etti. Okan ayrıca,"işe alımlarda mezunlarımıza öncelik veriyoruz. Mezunlarını işe yerleştirme hızında 12'inci üniversiteyiz" diye konuştu.

AR-GE'YE ÖNEM VERİYORUZ

İstanbul Okan Üniversitesi olarak araştırma ve proje geliştirme imkânlarımız ile iş yaşamına, toplumsal ve bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak amacıyla, ulusal ve uluslararası ARGE proje ortaklıkları ve fon imkânları oluşturulmasına özel önem verdiklerini vurgulayan Bekir Okan, "Üniversitemizde akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle geliştirilen Türkiye’nin ilk sürücüsüz araç projesi OKANOM’un da aralarında bulunduğu ulusal ve uluslararasıAR-GE projeleri ile ülkemizin gelişimine katkıda bulunuyoruz. AR-GE Bölümümüz her yıl üniversitemize önemli fon desteği sağlıyor" dedi. Okan, kurdukları AR-GE merkezlerinde öğrencilerine sanayi ile işbirliği içinde uluslararası projelerde çalışma imkanı da sunduklarına işaret etti.

Başlıklar :Bekir Okanİstanbul
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026