|

Önce metrobüs ve İETT otobüsleri şimdi de tramvay arızaları patlak verdi: İstanbullu vatandaşlar isyan etti

İstanbulluları isyan etme noktasına getiren metrobüs ve İETT otobüsü arızalarından sonra bu defa tramvay sorunları baş gösterdi. Bu sabah, Bağcılar-Kabataş tramvay hattında seyahat etmek üzere duraklara gelen yolcular, yaşanan arıza nedeniyle iş ve okullarına geç kaldı. Ayrıca kalabalık nedeniyle sosyal mesafenin hiçe sayılması endişe uyandırdı.

13:11 - 8/09/2021 Çarşamba
Güncelleme: 14:09 - 8/09/2021 Çarşamba
Diğer
Dakikalarca durakta beklemek zorunda kalan vatandaşlar isyan etti.
Dakikalarca durakta beklemek zorunda kalan vatandaşlar isyan etti.

İstanbul'da vatandaşları canından bezdiren İETT otobüsü arızaları bitmeden şimdi de tramvay sorunu patlak verdi. Bu sabah Bağcılar-Kabataş tramvay hattını kullanmak isteyen İstanbullular gelmeyen tramvayı dakikalarca beklemek zorunda kaldı.



Pandemi süreci devam ederken, okulların da eğitim faaliyetlerine başlamış olmasına rağmen hiçbir hazırlık yapmamış olduğu anlaşılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin İETT araçlarını bekleyen vatandaşlar canından bezdi.


Sosyal medyada paylaşıldı

İstanbul'da yolcu kitlelerinin bekleyişlerine sahne olan otobüs ve metrobüs duraklarına şimdi de tramvay durakları eklendi. İşe, okula geç kalan vatandaşlar sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla duruma isyan etti.



İBB arızaları görmezden geliyor

Her gün istisnasız arızalanan, alev alan ya da yolda kaldığı için vatandaşlar tarafından itilen İETT aracı görüntüleri yoğun eleştiriler alırken, İBB bu konuyu görmezden gelmeye devam ediyor.



#İBB
#İETT
#İstanbul
#Bağcılar
#Kabataş
3 yıl önce