|

Öztürk Yılmaz Kılıçdaroğlu'na kazan kaldırdı

CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na tepki. Yılmaz "İstiyorsun ki çekip gideyim. Sen yönetemiyorsun ben de bir hazırlık içindeyim biliyorsun. Genel başkanlık olarak bir hazırlığımın olduğunu biliyorsun. Sen beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yargılayacak. Ne yapıyorsan yap istifa etmiyorum." dedi.

Yeni Şafak
11:53 - 9/11/2018 Cuma
Güncelleme: 12:06 - 9/11/2018 Cuma
DHA
CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz
CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz

Türkçe ezan tartışmalarının ardından CHP'de disipline sevk edilen Öztürk Yılmaz, yaptığı basın açıklaması ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü.

"NE YAPIYORSAN YAP İSTİFA ETMİYORUM"


CHP'li Öztürk Yılmaz, Grup Disiplin Kuruluna sek edilmesine ilişkin yaptığı basın açıklamasında, "Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Bu CHP'de farklı bir yerde olduğumuzun göstergesidir. Arkamda duramadın trollere teslim ettin. İstiyorsun ki çekip gideyim. Sen yönetemiyorsun ben de bir hazırlık içindeyim biliyorsun. Genel başkanlık olarak bir hazırlığımın olduğunu biliyorsun. Sen beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın. Tarih seni yargılayacak. Ne yapıyorsan yap istifa etmiyorum" dedi.

#CHP
#Öztürk Yılmaz
#Kemal Kılıçdaroğlu
5 yıl önce