|

PKK, FETÖ ve ABD’nin sesi: MHP’li Büyükataman, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu böyle tanımladı

Devlet Bahçeli’nin ‘talimatla açıklama yaptığını’ iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na MHP’den sert cevap geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ''PKK,FETÖ ve ABD'nin sesi'' olarak tanımladı.

Haber Merkezi
01:00 - 15/05/2020 Cuma
Güncelleme: 01:22 - 15/05/2020 Cuma
Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu’nu “PKK, FETÖ ve ABD’nin sesi” ifadeleriyle tanımlayan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabında şunları yazdı: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatla açıklama yaptığını iddia edebilecek kadar alçalan; PKK, FETÖ ve ABD’nin sesi Kılıçdaroğlu, şunu aklına sok: MHP Genel Başkanı kimseden emir almaz. Ancak sana dair derin şüphelerimiz var.”


O MESAJLARI HATIRLATTI

“Kılıçdaroğlu: Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum. PKK/PYD: Türkleri Afrin’e girdiğine pişman ederiz. ABD: Türkiye, Afrin’e yönelik adım atmamalı. FETÖ’cü sözde gazeteciler: Savaşa Zeytin Dalı adını vermişler. Türkiye Kürtleri öldürecek. Afrin Savaşına Hayır. Devlet Bahçeli (6 Ağustos 2012): Küresel çevrelerden izinle vakit kaybetmeksizin batı ucu Afrin’i ve doğu ucu Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalıdır. Devlet Bahçeli (20 Ocak 2018): Allah, ordumuzu muvaffak etsin.”

ALLAH ISLAH ETSİN
  • “CHP’yi terör örgütlerinin ve dış mihrakların operasyon alanı hâline getiren Kılıçdaroğlu’nun ne partisinde ne de büyük Türk milletinde bir karşılığı kalmamıştır. Allah ıslah etsin!”

#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#PKK
#FETÖ
#Tanımlama
#MHP
#İsmet Büyükataman
4 yıl önce