|

Şartlarımızı kabul edenle görüşürüz

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısında “Şartlarımız belli, kabul edenle görüşürüz” dedi. Partinin 75 MYK üyesi ve yeni seçilen miletvekilleri ile dün Anadolu Otel'de bir araya gelen Bahçeli, 2,5 saat süren bir görüşme yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 02:39 - 14/06/2015 Pazar
Yeni Şafak

Bahçeli, basına kapalı yaptığı konuşmada kırmızı çizgileri hatırlattı ve “Bizim şartlarımız belli. Bunları kabul eden partiler ile görüşebiliriz” dedi. Bahçeli, kırmızı çizgilerinin yolsuzluklar, cumhurbaşkanlığı, çözüm sürecinin bitirilmesi ve yeni Anayasa gibi konular olduğunu hatırlattı. Bahçeli, öncelikle AK Parti-HDP koalisyonunun denenmesi gerektiğini vurgularken, bu konuda 83 Akil Adam'ın da devreye girebileceğini söyledi.



ERKEN SEÇİME DE HAZIRIZ


MHP lideri Bahçeli, terör örgütünün hedeflerinden vazgeçmediğini, bağımsız bir Kürdistan kurmaya çalıştığını, ülkenin bölünme tehlikesinin devam ettiğini kaydederek, “Bunlar olmazsa yeniden seçim de gündeme gelebilir. Biz seçime de hazır olacağız” diye konuştu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüşmesini de eleştirdi. Öte yandan, eski MHP Milletvekili Sinan Ogan, ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Ogan'ın, parti disiplinine aykırı açıklamaları nedeniyle, tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.


#Devlet Bahçeli
#mhp
#koalsyoh
9 yıl önce