|

Hatay'da zincirleme kaza: Baba ve kızı öldü beş kişi de yaralandı

Hatay'da zırhlı askeri araç ile otomobil ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası araçlardan birinde bulunan baba ve kızı hayatını kaybederken beş kişi ise yaralanarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

07:24 - 2/06/2021 Çarşamba
Güncelleme: 07:33 - 2/06/2021 Çarşamba
DHA
Hatay'da zırhlı askeri aracın karıştığı zincirleme kaza.
Hatay'da zırhlı askeri aracın karıştığı zincirleme kaza.

Kaza, akşam saatlerinde Antakya-İskenderun Karayolu'nda meydana geldi.

Zırhı askeri araç, iddaya göre Hatay Havalimanı kavşağında Ahmet Tümkaya yönetimindeki 31 KS 318 plakalı otomobil ve Altan Türk yönetimindeki 31 AF 594 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.


Kazanın şiddetiyle demir yığını haline dönüşen sivil araçlar yol kenarına savrulurken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Hafif ticari araç sürücüsünün kızı Duru Türk'ün yaşamını yitirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, 6 yaralıyı ise ambulanslarla Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.


Hastanedeki yaralılardan sürücü baba Altan Türk de doktoların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazada yaralı askerin olmadığı öğrenildi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



#Hatay
#zırhlı askeri aracın karıştığı zincirleme kaza
#Kaza
3 yıl önce