|

Terör sevici sosyal medya hesaplarına soruşturma

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehadete eren altı Mehmetçik üzerinden terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanlış bilgi yayan hesaplar hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

23:05 - 12/01/2024 Cuma
Güncelleme: 23:32 - 12/01/2024 Cuma
Yeni Şafak
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada altı Mehmetçiğin şehit olduğunu, ikisi ağır yedi Mehmetçiğin de yaralandığını duyurdu. Açıklamada, 12 teröristin de öldürüldüğü bildirildi.

Hain saldırı sonrasında terör örgütü PKK destekçileri sosyal medyadan örgütü öven, propagandasını yapan paylaşımlara girişti.

Terör sevici sosyal medya hesaplarına soruşturma

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütünün propagandasını yapan ve yanlış bilgi yayan hesaplar hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bakan X hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) hain saldırısında Şehit olan Kahraman Askerlerimize 🇹🇷 yönelik sosyal medyada "provokatif amaçlı olarak" terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan hesaplar hakkında gerekli tespit çalışmaları başlatılmıştır. Bu şahıslar hakkında yasal işlemler yapılacaktır."


#Sosyal Medya
#Ali Yerlikaya
#İçişleri Bakanı
4 ay önce