|

'Ünlülerin hocası' Salih Memişoğlu'nu öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı

Çekmeköy'de, hayvanat bahçesinde, kamuoyunda 'bioenerji ve metafizik uzmanı' olarak bilinen Salih Memişoğlu'nun da aralarında bulunduğu 2 kişiyi öldürdüğü ve 1 kişiyi yaraladığı iddia edilen şüphelinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Yakalanan zanlılarla birlikte cinayet silahı da ele geçirildi.

09:07 - 11/03/2021 Perşembe
Güncelleme: 09:41 - 11/03/2021 Perşembe
DHA
Salih Memişoğlu
Salih Memişoğlu

Ünlülerin yakından tanıdığı Salih Memişoğlu ile teyzesinin oğlu Ömer Faruk Zengin’i öldüren ve muhasebeci Osman Ö’yü yaralayan Mustafa Öztürk’ün yakalandığı öğrenildi. Katil zanlısı ile beraber kendisini cinayetleri işlediği hayvanat bahçesinden kaçıran 2 oğlunun da yakalandıkları ifade edildi.

Salih Memişoğlu’nun son görüşmede,
”Sana yetimlerin parasını veremem!”
sözünden sonra silahını çekerek ateş eden Mustafa Öztürk ile olay yerinden kendisini kaçıran 2 oğlunun, Çekmeköy’de yakalandığı belirtildi.

Cinayet sonrası kaçan katil zanlısı ile oğullarının, yakalanmamak için cep telefonu kullanmadıkları da anlaşıldı. Polisin bir yakının evinde yakaladığı katil zanlısı Mustafa Öztürk’ün olayda kullandığı suç aleti silahın da ele geçirildiği öğrenildi.

SUSMA HAKKINI KULLANIYOR

Salih Memişoğlu ile beraber iki kişiyi öldürüp, bir kişiyi de yaralayan Mustafa Öztürk’ün gözaltında tutulduğu emniyette susma hakkını kullandığı bildirildi. Katil zanlısı Öztürk ile 2 oğlunun savcılıkta ifade vereceklerini söyledikleri belirtildi.

  • ALACAK MESELESİNİ HARAÇA ÇEVİRMEK İSTEDİ
  • Oğlu Burak Memişoğlu’na ait olan hayvanat bahçesindeki saldırıda, cinayetleri işleyen eski işletmeci Mustafa Öztürk’ün, alacağını almasına rağmen, yine para istediği öğrenildi.

Salih Memişoğlu hocanın, Mustafa Öztürk’e olan borcunun son ödemesini, geçtiğimiz hafta yaptığı ifade edildi.



#istanbul
#çekmeköy
#salih memişoğlu
#cinayet
#silahlı saldırı
#gözaltı
3 yıl önce