|

Adına sadece 3 bin lira toplanan Recep Aktuğ: Sanki muhtaçlık durumum var

Birçok dizide rol alan 40 yıllık sanatçı Recep Aktuğ, geçirdiği KOAH hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz gün Recep Aktuğ adına verilen özel programda birçok sanatçı katılmış fakat sanatçı için 3 bin lira para toplanabildi. Konu ile ilgili Aktuğ sosyal medya hesabından, "Benim adıma bir takım paraların toplandığını, sanki muhtaçlık durumu varmış gibi bir yansıma gösterildi. Yazılara üzüldüm" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
14:42 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 14:42 - 24/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Recep Aktuğ'un tedavisi devam ediyor.
Recep Aktuğ'un tedavisi devam ediyor.

‘Kurtlar Vadisi’nin de aralarında olduğu birçok dizide oynayan Recep Aktuğ (64) KOAH rahatsızlığı yüzünden zor günler geçiriyor. Yaşam mücadelesi veren, bu sebeple uzun zamandır çalışamayan Aktuğ’un tedavi masrafları için program düzenlenmişti.

200 sanatçıya davetiye verilen programa ise sadece 50 sanatçı katılmış 40 yıllık sanatçı Recep Aktuğ için sadece 3 bin lira para toplanabilmişti. Doktoru izin vermediği için programa katılamayan Aktuğ, yardımda bulunan dostlarına teşekkür etmişti.

Bu özel organizasyona davet edilen ünlü isimlerin gitmemesi ‘Recep Aktuğ’a vefasızlık’ olarak yorumlanmış ve sanatçının omurunda çimentoyla tutturulduğu iddia edilmişti. Aktuğ, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.

Ağrılarının geçmesini bekliyor

Çıkan haberlerin ardından Recep Aktuğ, sosyal medya hesabından şu şekilde açıklama yaptı:

  • “Benim adıma bir takım paraların toplandığını, sanki muhtaçlık durumu varmış gibi bir yansıma gösterildi. Yazılara üzüldüm. Arkadaşların bunlardan haberi yok. 'Sırtımdaki çimentodan dolayı dışarı çıkamıyor, eve hapis kaldı' denmiş böyle bir şey yok.
  • Doktorlar sadece dışarıdan enfeksiyon kapmamam adına bunu yasakladılar. Nekahat dönemidir. Bu ağrıların geçmesini bekliyorum.“



#Recep Aktuğ
#KOAH
#Hastalık
5 yıl önce