|

Bağışıklık sistemini güçlendirmenin formülü

Bağışıklık sistemi güçlü kişilerin kolay kolay hasta olmadığını belirten uzmanlar, bioenerji tedavisiyle bağışıklık sistemini güçlendirmenin mümkün olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:36 - 6/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:39 - 6/04/2015 Pazartesi
IHA

"İnsan gerek duygusal gerekse dış etkenlerden dolayı stres yüklü ve hastalanmaya son derece elverişli bir yapıya sahiptir" diyen uzmanlar, bioenerji uygulamasının insan bedenindeki enerji dağılımlarının düzenlenmesine yardımcı olduğun söyledi. Panik atak, kalp krizi geçirme korkusu ve özellikle mide ile bağırsak problemlerinin kronik bir şekle büründüğünü belirten uzmanlar, modern tıbbın kronikleşen rahatsızlıklara bir yere kadar çözüm üretebildiğine dikkat çekti.



Sebebi bilinmeyen ve nasıl iyileştiği yönünde çözüm bulunamayan kronik rahatsızlıkların bioenerji ile tedavisinin mümkün olduğunu belirten Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, kendine özgü uyguladığı tekniklerle birçok kronik rahatsızlığın üstesinden gelebildiğini söyledi. İyileşme süresinin kişiye ve yaşa göre değiştiğini, bioenerji terapilerinin çeşitliliği ile doğru orantıda olduğunu ifade eden Seziş, “Bağışıklık sisteminin güçlü olduğu kişiler kolay kolay hasta olmaz. Hasta olan kişilerin ise bağışıklık sistemi güçlendiği andan itibaren iyileşme sürecine girer. Canlıların yaşadığı olumsuzluklar ve negatif duygular vücuttaki kan akışını bozarak, kronik dediğimiz bazı hastalıklara sebebiyet verir. Bundan dolayı yaptığımız bioenerji uygulamaları bu negatiflikleri, olumsuz duyguların bozduğu kan akışını ve enerji blokajlarının giderilmesine yöneliktir. Uygulama yaptığımız kişilerin enerji blokajlarının anında açıldığını ve bağışıklık sisteminin yavaş yavaş güçlendiğini görmekteyiz" dedi.


"Bağışıklık sisteminin güçlenmesi sadece vücudu dış etkenlere ya da hastalıklara karşı korumakla kalmayıp, panik atak gibi psikolojik sorunların da ortadan kalkmasına yardımcı olmakta" diyen Seziş, “Son yıllarda ortaya çıkan akademik makaleler ve yurt dışında tedavilerde kullanılan bioenerji, mide ve bağırsak emilimlerinin psikolojiye etkisi olduğunu göstermektedir. Mide ve bağırsakların insan duygularında çok büyük rolü bulunmaktadır. Korktuğunuzda ya da heyecanlandığınızda midenin çalışma şekli değişerek psikolojiye etki etmektedir. Uyguladığımız teknikler neticesinde bağışıklık sistemi güçlendiğinde, mide üzerindeki rahatsızlıkların da azaldığını gözlemlemiş bulunmaktayız. Bağışıklık sistemi güçlendiğinde ve enerji blokajlarının kalkıp kan akışının düzelmesi ile psikolojik sorunlarda azalarak yok olmaktadır. Kişinin kendisini enerjik hissetmemesi de buna bağlıdır" diye konuştu.

#bağışıklık sistemi
#bioenerji
#Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş
9 yıl önce