|

Berkay aylık gelirine ilişkin düzeltme dilekçesi verdi

Şarkıcı Berkay ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan gerginlik mahkemeye taşınmıştı. Hakim karşısına çıkan ve aylık gelirinin bin TL olduğunu söyleyen Berkay'ın avukatından yeni bir hamle geldi. Mahkemeye sanatçının aylık gelirine ilişkin bir düzeltme dilekçesi sunuldu.

Yeni Şafak
11:11 - 1/02/2019 Cuma
Güncelleme: 11:17 - 1/02/2019 Cuma
DHA
Berkay Şahin
Berkay Şahin

Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavga nedeniyle dün hakim karşısına çıkan ve aylık gelirinin bin TL olduğunu söylemesinin ardından gündeme oturan şarkıcı Berkay Şahin'in avukatından yeni bir hamle geldi.

Berkay Şahin'in avukatı Umut Köroğlu, mahkemeye sanatçının aylık gelirine ilişkin bir düzeltme dilekçesi sundu. Avukat Köroğlu tarafından sunulan dilekçede, "bin TL'nin şehven bildirildiği, müvekkilinin gelirinin sanatçı olması sebebiyle değişkenlik gösterdiği ve aylık ortalama 150 - 250 bin TL arasında geliri olduğu" belirtildi.

Berkay Şahin'in avukatı Umut Köroğlu tarafından bugün davanın görüldüğü İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen dilekçede, "Müvekkil müşteki-sanık Berkay Şahin'in kimlik tespiti esnasında aylık geliri şehven bin TL olarak bildirilmiştir. Müvekkil Berkay Şahin'in aylık geliri sanatçı olması sebebiyle değişkenlik gösterdiğinden aylık ortalama 150 - 250 bin TL arasındadır" denildi.

#Arda Turan
#Berkay
#Berkay Şahin
#Gelir beyanı
5 yıl önce