|

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vali arasında gülümseten diyalog

Restorasyonu yapılan tarihi Çifte Minareli Medrese'nin açılış töreninde, Vali Azizoğlu'nun konuşmaya erken başlaması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sabırlı ol sabırlı. Seyfettin bey sabırlı ol" demesi güldürdü.

Yeni Şafak
12:39 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:56 - 9/05/2018 Çarşamba
Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışa Ankara'dan canlı yayın ile katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışa Ankara'dan canlı yayın ile katıldı.

Restorasyonu yapılan tarihi Çifte Minareli Medrese'nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun diyaloğu gülümsetti. Vali Azizoğlu'nun konuşmaya erken başlaması üzerine Ankara'dan canlı yayın aracılığıyla açılışa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sabırlı ol sabırlı. Seyfettin bey sabırlı ol" dedi ve katılımcıları gülümsetti.



Tarihi Medrese yeniden açıldı

Selçuklunun Anadolu'daki en önemli eserlerinden biri olan ve restore edilen tarihi Çifte Minareli Medrese yeniden hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla, Vakıflar Genel Müdürlüğünce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde organize edilen "Vakıf Kuran Kadınlar" temalı Vakıf Haftası ve Restorasyonu Tamamlanan 250 Vakıf Eserin 7 Bölgeden Canlı Bağlantılı Toplu Açılış Töreni'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan telekonferans yöntemiyle Erzurum'a bağlanarak, restorasyonu tamamlanan tarihi Çifte Minareli Medrese'nin açılışını gerçekleştirdi.


Vali ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki diyalog gülümsetti

Haberler.com'un haberine göre, törende konuşmasına erken başlayan Vali Azizoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki diyalog gülümsetti. Ankara'dan canlı yayın aracılığıyla açılışa katılan,

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sabırlı ol sabırlı. Seyfettin bey sabırlı ol" dedi ve katılımcıları gülümsetti.

Çifte Minareli Medresenin tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Erzurum'a canlı bağlanan Erdoğan, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na, "Evet Seyfettin Bey, şu an mikrofon sizde, kurdele önünüzde, makaslar da sizde, Ankara'dan selamlar sevgiler" dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra "Seyfettin Bey daha yapacak çok işimiz var, kurdeleyi sen kesiver bakayım, hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Açılış
#Tören
#Çift Minareli Medrese
#Tarihi Medrese
6 yıl önce