|

Diriliş Ertuğrul 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul 106. son bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Ertuğrul Bey, Ares'i yakalayıp Sultan Alaaddin Keykubat'ın önünde çıkarttı. Saray'da Sultan, Ertuğrul'un Emir Nizamettin ile ilgili sözlerine inanmayarak ispat etmesini istedi. Yeni bölümde Saadettin Köpek ölecek mi? 106. son bölümde neler oldu? 107. bölüm fragmanı yayınlandı...

Yeni Şafak
09:45 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:26 - 15/02/2018 Perşembe
Diğer
Diriliş Ertuğrul dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.
Diriliş Ertuğrul dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan.

Diriliş Ertuğrul 106. son bölümü ile izleyicileri ekrana bağladı. Hanlı Pazar'a adamlarıyla gizlice sızan Ares, Hanlı Pazar'a gelen Ertuğrul'un önüne Atsız'ın cesedini bıraktı. Ares ve adamları Ertuğrul'a karşı saldıraya geçtiler. Ertuğrul tarafından yakalanan Ares, kalede zindana atıldı.

Diriliş Ertuğrul 106. son bölümünde neler yaşandı?

Zindanda kalan Ares'e çıkması karşılığında bildiklerini Sultan Alaaddin'e anlatmasını isteyen Ertuğrul, Ares'in teklifini kabul etmesi üzerine Ertuğrul Halime'yi de alarak alpları ve Ares'le beraber Konya'ya doğru yola çıktı.

Ormanda bulunan eşkiyalar, Halime Sultan'a saldırdı ancak Ertuğrul yetişti ve hepsini öldürmeyi başardılar.

Obanın güvenliksiz olduğunu öğrenen Titan ve savaşçıları plan düzenledi ve obaya gitmek için yola koyulan Hafza Hatun ile Aslıhan Hatun'u kaçırdı. Hafza bu bölümde Bamsı'ya hamile olduğunu söylemişti.

Ertuğrul Saadettin Köpek'in hain olduğunu ispatlamak için esir getirdiği Ares'i Sultanın huzuruna çıkardı. Ares Saadettin Köpek ile yaptığı tüm ittifakı anlattı ve yaşananları itiraf etti. Peki, Saadettin Köpek ölecek mi?


#Diriliş Ertuğrul
#Kayıboyu
6 yıl önce