|

Gökhan Özoğuz çark etti: Kanal İstanbul paylaşımım ironiydi

Komplo teorileri içeren sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Gökhan Özoğuz, Marmara Denizi'nde görülen müsilaj (deniz salyası) sorunundan hükümeti sorumlu tuttuğu, "Kanal İstanbul için bu bir oyun" açıklamasının 'ironi' olduğunu ifade etti.

23:32 - 10/06/2021 Perşembe
Güncelleme: 23:56 - 10/06/2021 Perşembe
Diğer
Gökhan Özoğuz
Gökhan Özoğuz

Paylaşımlarıyla sık sık gündemi meşgul eden Athena Gökhan lakaplı şarkıcı Gökhan Özoğuz son olarak, müsilaj konusunda attığı tweet ile adından söz ettirdi.

Marmara Denizi'ni saran deniz salyasının Kanal İstanbul nedeniyle ortaya çıkarıldığını iddia eden Gökhan Özoğuz,
"Hayatımızda ilk defa deniz salyası diye bir şey duyduk. Bu salya ne oldu da bir anda çıktı ortaya da Kanal İstanbul bunun ilacı denmeye başlandı? Bu Boğaz'da yalandan gemiyi karaya çarptırıp, gördün mü bak Boğaz'dan gemi kaza yapıyor filmiyle aynı gibi bir şey mi yine? Yalanınız batsın."
ifadelerini kullanmıştı.

Çark etti: Paylaşımım ironiydi

Söz konusu paylaşım nedeniyle alay konusu olan Özoğuz, saatler sonra yaptığı yeni açıklamada, espri yaptığını belirterek çark etti.

İroni yaptığını ifade eden şarkıcı,
"Ya Ne olacaktı. Sayın Bakan Karaismailoğlunun " #Kanalİstanbul #denizsalyası nı bitirecek " açıklamasına tabiki bu mantıkla yorum yapılır. Ayna tutmak iyidir. İroni iyi çapari yapar
" paylaşımını yaptı.

#Gökhan Özoğuz
#Kanal İstanbul
#müsilaj
#ironi
#sosyal medya
#Twitter
3 yıl önce