|

İzleyici ayağa kalktı: Vartolu öldü mü?

Dün akşam ekranlara gelen Çukur dizisinin 17. bölümü yayınlandı. Dizi her bölümde olduğu gibi bu bölümde de nefesleri kesti. İzleyicinin karşısına bu bölümde çıkmayan Vartolu izleyiciyi ayağa kaldırdı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı attıkları tweetler ile Vartolu karakterinin nerede olduğunu sordu. Peki Vartolu öldü mü?

Yeni Şafak
10:47 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 11:46 - 20/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil.
Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil.

Her bölümde nefes kesen Çukur dizisinde yer alan Vartolu, en son kurşun yağmuruna tutulmuştu. Vartolu tabuta konulup gitmişti. Çukur'un 17. bölümünde de Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteri izleyicinin karşısına çıkmadı. Birçok kişi Vartolu'nun nerede olduğunu merak ediyor. Peki Vartolu nerede?


Çukur 17. son bölümde ip uçları verildi

İstanbul'un Balat ilçesinde geçen Çukur 17. son bölümü ile heyecanla bir şekilde ekranlarında yayınlandı. 16. Bölümde Vartolu kurşun yağmuruna tutulmuştu. Herkes Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu'nun ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başlamıştı ki tabutun omuzlarda taşındığını izleyici görünce büyük bir şok yaşamıştı. 18. bölüm fragmanı yayınlandığında birçok soru cevabını bulacak.


Çukur dizisinin 17. bölümünde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakterinin yaşayıp yaşamadığına ilişkin de ipuçlarına yer verildi. Son bölümde Yamaç'ın Emmi ile birlikte birini sakladığını gösteren sahneler ve Çukur'un her yerine Vartolu'nun ölmediğini ilişkin yazılan notlar, Erkan Kolçak Köstendil'in diziye devam edeceği şeklinde yorumlandı.




#Çukur
#Vartolu
6 yıl önce