|

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Boğazını deldiler 30 kilo verdi

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, bir programa telefonla bağlanarak abisi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunarak "Süre uzuyor, uzayacak da" demişti. Dün Mehmet Ali Erbil'i ziyarete giden Çiğdem Tunç ise durumu şöyle özetledi: "Akciğer ve böbrekler çöküyormuş boğazını delmişler. 30 kilo verdiğini söylediler."

Yeni Şafak
15:55 - 26/11/2018 الإثنين
Diğer
Mehmet Ali Erbil
Mehmet Ali Erbil

Hala tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil için durumunun kritik olduğuna değinen Yeşim Erbil Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak açıklamada bulundu. Yeşim Erbil, “Süre uzuyor, uzayacak da. İyileşme yavaş yavaş olacak solunum cihazına bağlı, ondan ayrılma tedavisi yapılıyor. İyileşme süreci uzayabilir, dua edelim. Yoğun bakımda yatan hastalara bir sürü tedavi yapılır" dedi.

Boğazını deldiler

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Çiğdem Tunç ise Erbil'in boğazının delindiğini açıkladı. Dün Mehmet Ali Erbil'i ziyarete giden Çiğdem Tunç durumu şöyle özetledi:

  • ''Bugün tüpü çıkartıp damar yolu açmışlar yani boğazını delmişler, 37 gündür entübe uyuduğu için artık ağır tahriş olmuş boğazı. Akciğer ve böbrekler çöküyormuş. Nakil noktasına geldiğinde ben bu organlarımdan tekini hangisi gerekiyorsa vereceğimi söyledim. 30 kilo verdiğini söylediler. Çok çok üzgün ve perişanım.''

#Mehmet Ali Erbil
#Sunucu
#Doktor
٪d سنوات قبل