|

Namet'in patronu Faruk Kayar Payitaht Abdülhamid dizisinde rol aldı

Namet'in Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kayar, Payitaht Abdülhamid dizisinde rol aldı. Faruk Kayar'ın kızı ve oğlu da dizide, gerçekte olduğu gibi onun kızını ve oğlunu oynadı.

Yeni Şafak
16:02 - 2/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:12 - 2/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Namet'in patronu Faruk Kayar, çiftlik sahibini canlandırdı.
Namet'in patronu Faruk Kayar, çiftlik sahibini canlandırdı.

TRT 1'de yayınlanan ve reytinglerde zirveye oynayan Payitaht Abdülhamid dizisinin son konuğu Namet'in yönetimini üstlenen tanınmış iş adamı Faruk Kayar oldu. Faruk Kayar'ın rol aldığı sahnede II. Abdulhamit tebdil-i kıyafet halkın arasına karışıp et fiyatlarına yönelik bilgi alır.

Et fiyatlarının yükseldiğini öğrenen 2. Abdülhamid bunun sorumlusu olarak sektöre bakan 'Kasap Loncası Başkanı' olduğunu öğrenir. Bu esnada eti olduğundan çok daha ucuza satan "Cömert Çiftlik Sahibi Faruk"un namını duyan 2. Abdülhamid huzuruna hem Cömert Faruk'u hem de kasap sorumlusunu çağırır.

Çiftlik sahibini canlandırdı

Et satışına bakan lonca başkanına "et fiyatlarının yüksek olmasından" dolayı rahatsızlığını aktaran 2. Abdulhamid, "başka türlü olmuyor hayvan varlığını artırmamız gerekiyor" yanıtını alır. Aldığı yanıtla birlikte görev süresi henüz dolmadığı halde "kasap loncası bakanı"nın istifasını isteyen 2. Abdulhamid; çiftlik sahibine ise yanındakilerin kim olduğunu sorar. Et çiftlik sahibi, adının "Faruk", oğlunun "Burak", veteriner kızının "Fatma" olduğunu söyler.

Dizide kızı ve oğluyla oynadı

Dizide cömert çiftlik sahibini Namet'in patronu Faruk Kayar oynarken dizideki oğlu Burak ve kızı Fatma rollerini de gerçek hayattaki kızı ve oğlu oynadı.


#Payitaht Abdülhamid
#Dizi
#TRT
#Namet
#Faruk Kayar
6 yıl önce