|

Nusret çocukların isteklerini gerçekleştireceğine söz verdi

Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünyaca üne kavuşan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya'ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne külliye yaptırmış buraya anne ve babasının ismini vermişti. Nusret, memleketi Erzurum'a yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret etti. Külliyeyi ve camiyi kullanan çocuklarla sohbet eden Gökçe, hepsinin isteklerini yazarak gerçekleştireceği sözünü verdi.

Yeni Şafak
11:02 - 4/12/2018 Salı
Güncelleme: 11:41 - 4/12/2018 Salı
Yeni Şafak
Nusret Gökçe, çocukların isteklerini yazarak gerçekleştireceği sözünü verdi.
Nusret Gökçe, çocukların isteklerini yazarak gerçekleştireceği sözünü verdi.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla dünya çapında üne kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, doğum yeri olan Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde külliye yaptırdı. 4 bin metrekare üzerine kurulan ve maliyeti 4.5 milyon TL'yi bulan külliyenin açılışına Nusret de katılmıştı. Köyünde bulunan külliyeyi ziyaret eden Nusret, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.


Çocuklardan Nusret'e teşekkür

Memleketi Erzurum'da annesinin adına yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret eden Gökçe büyük bir ilgiyle karşılandı. Külliyeyi ve camiyi kullanan çocuklarla sohbet eden Gökçe, hepsinin isteklerini yazarak gerçekleştireceği sözünü verdi.

  • Nusret'i gören ve külliyeden yararlanan öğrenciler, "Nusret abi sana çok teşekkür ediyoruz bu külliyeyi bize yaptırdığın için artık rahat rahat ders çalışabiliyoruz" dedi.


#Nusret
#Et
#Erzurum
#Külliye
5 yıl önce