|

Koronavirüs yüzünden yoğun bakımda olan Alişan'ın kardeşinden üzücü haber: 'Durumu çok kritik, dua istiyoruz'

Sanatçı Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda entübe edildi. Hastanenin kapısından bir an olsun ayrılmayan Alişan ve ailesi, Tektaş'ın ağlayan eşini teselli ederken görüntülendi. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş için 'Durumu çok kritik, dua istiyoruz' dedi.

09:43 - 25/06/2021 الجمعة
Güncelleme: 09:54 - 25/06/2021 الجمعة
Diğer
Selçuk Tektaş ve Alişan
Selçuk Tektaş ve Alişan

Ünlü şarkıcı, dün eşi Buse Varol ve annesi Suzan Tektaş’la birlikte hastanedeydi. Aile, doktorlardan müjdeli bir haber alabilmek için hastanenin kapısından ayrılmadı. Selçuk Tektaş’ın gözyaşlarına boğulan eşi Merve Tektaş’ı Alişan ve annesi teselli etmeye çalıştı. Hürriyet'in haberine göre, şarkıcı, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara “Durumu çok kritik, dua istiyoruz” diye yanıt verdi.


12 MAYIS'TA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI
12 Mayıs'ta kardeşinin doğum gününü Instagram hesabından kutlayan ünlü şarkıcı,
"Eliz'le Burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Ben de senin gibi bir kardeşim olduğu için, arkandan hep güzel sözler duyduğum için, beni ve ailemizi her zaman gururlandırdığın için biz de çok şanslıyız. Seni çok seviyorum kardeşim"
ifadelerini kullanmıştı.

SELÇUK TEKTAŞ KİMDİR?

2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş'ın bu evlilikten iki kızı bulunuyor. Selçuk Tektaş aynı zamanda Alişan'ın menajerliğini de yapıyor.



#alişan
#selçuk tektaş
#buse varol
#koronavirüs
#entübe
#yoğun bakım
٪d سنوات قبل