|

Sözcü TV'den istifa ettirilen Yılmaz Özdil Sözcü gazetesinden de ayrıldı

Sözcü TV'den istifa ettirilen Yılmaz Özdil, Sözcü gazetesinden de ayrıldığını açıkladı. Ayrılığı, Twitter paylaşımıyla duyuran Özdil, "Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak” ifadelerini kullandı.

14:27 - 9/03/2023 Perşembe
Diğer
Yılmaz Özdil
Yılmaz Özdil

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Sözcü TV’de beklenmeyen bir ayrılık yaşanmış ve televizyonun kurucularından olan Yılmaz Özdil, görevini bırakmıştı. Ayrılığa ilişkin Özdil, yazdığı köşe yazısında, bunun Meral Akşener’e yönelik kullandığı destek sözlerinden dolayı yaşandığını iddia ederek, "Doğma büyüme bir CHP'li olarak, bu kampanyaya parti kaynaklarının harcanmasına gerçekten üzüldüm. CHP'nin parasına yazık kardeşim" demişti.

Bu kez gazeteden ayrıldı

Özdil, 2014 yılından bu yana köşe yazarlığı yaptığı Sözcü gazetesinden de ayrıldı.

Özdil, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın."
#Yılmaz Özdil
#Sözcü
#CHP
#Akşener
1 yıl önce