|

Üstün ve Kavaklıoğlu film setini ziyaret etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, 12 Eylül darbesini konu alan ve o dönemin sıkıntılarını gerçek hikayelerden esinlenerek anlatan Kafes Filmi'nin Ulucanlar Cezaevi'nde ki film setini ziyaret ettiler.

Yeni Şafak
16:46 - 16/04/2015 Thursday
Güncelleme: 13:48 - 16/04/2015 Thursday
IHA

Filmin senaristliğini üstlenen Lütfü Şahsuvaroğlu'nun daveti üzerine Ulucanlar Cezaevi'ndeki film setini ziyaret eden Üstün ve Kavaklıoğlu oyuncularla ve filmin yapımcıları ile bir araya geldiler.


Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün “ 12 Eylül darbesi bu milletin hafızalarından hiçbir zaman silinmeyecek. O dönemde işkence gören, haksız yere cezaevinde yıllarca hapsedilen, bu milletin evlatlarını birbirine düşüren darbeci zihniyeti izleyicilerine aktaran bu filmin yapımcılarına, yönetmenine, senaristine, oyuncularına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Ankara'da çekilen filmin yapımcılığını Bülent Aydoğan, senaristliğini Lütfü Şahsuvaroğlu yönetmenliğini ise Mahmut Kaptan yapıyor. Başrollerde ise İsmail Hacıoğlu, Şefik Onat ve Nilay Duru oynuyor.

#Lütfü Şahsuvaroğlu
#Ulucanlar Cezaevi
#Bülent Aydoğan
#AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün
#Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu
9 years ago