|

Turizm'de Yeni Trend: Alternatif Oteller

Özellikle son dönemlerde popüler olan Alternatif otel bilinci gittikçe daha popüler bir hâl alıyor. Önceden Ege ve Akdeniz kıyılarında tatil yapmak isteyen fakat aradığı standartlarda otel bulmakta zorlanan muhafazakar tatilciler için artık birçok seçenek mevcut. Hadi gelin plan yapmanıza yardımcı olalım.

Yeni Şafak ve
12:44 - 12/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:52 - 12/04/2018 Perşembe
Diğer
Lussoro Otel
Lussoro Otel

Neden Alternatif Otel?

Son yıllarda popüler hale gelen Alternatif Otel konsepti giderek yaygınlaşıyor. Türk örf ve adetleri gereği böyle bir konsept oluşturulmaya başlanmış, günümüzde de geliştirilmeye devam etmekte. İlk zamanlar azınlıkta olan bu konsept şimdilerde tüm popüler tatil bölgelerinde mevcut. Kadınlara ve erkeklere özel ayrı ayrı havuz seçenekleri muhafazakâr ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. Hatta bazı lüks otellerin kadınlara ve erkeklere özel ayrı plajları bile bulunuyor. Kadınlar, çevreden görünmeyecek şekilde etrafı kapalı havuzlarda ve plajlarda diledikleri gibi giyinip, istedikleri gibi keyif yapabiliyor.

Alternatif otellerin bir diğer farklı yanı ise yiyecek & içecek hizmetleri. Alternatif otel unvanı taşıyan tüm tesislerin mutfağında Helal Gıda Sertifikalı ürünler kullanılıyor. Ayrıca alkollü içecekler otel içerisinde kesinlikle yasak.


Hangi bölgedeki alternatif oteller tercih
edilmeli?

Turizm dendiğinde akla ilk olarak Alanya ve Antalya gibi bölgeler gelmekte. Bu illerde de Alternatif Otel sayısı oldukça fazla. Fakat genellikle düz bir kıyıya sahip olan Akdeniz bölgesinde oteller ve plajları yan yana olduğundan dolayı Alternatif otel ile alkollü oteller de yan yana olabiliyor. Yani yandaki plajda denize giren kişilerin giyimi ve davranışları muhafazakâr bir kişiyi rahatsız edebiliyor. Ayrıca bu bölgede genellikle her otelin tek yönlü plajı olduğundan dolayı plajlar karma olmak zorunda olabiliyor. Bu da yüzmek için haşama giyme zorunluluğuna sebebiyet veriyor. Fakat Ege bölgesinin kıyıları sıkça girinti çıkıntıya sahip olduğu için otellerin plajları genellikle koy şeklinde oluyor.

Hatta kadınlara özel çevreden görünmeyecek şekilde kapatılmış özel plaj imkânı bile olabiliyor. Yakınınızda alkollü bir otel olsa bile plajlar birbirini görmediği için rahat bir tatil geçirebilirsiniz.


"Peki, böyle bir otel nerede var?" derseniz adres belli. 10 Haziran'da açılacak olan Lussoro Bodrum Hotel'de üstün hizmet, süper kaliteli Premium Her Şey Dâhil hizmeti ve en önemlisi de kadınlara ve erkeklere özel ayrı plaj ve havuz bulunuyor. Çevresi kapalı havuz ve plaj alanına sahip olan muhafazakâr kadınlar, istedikleri kıyafetle Ege Denizi'nin keyfini sürebilirler. Yüksek yatırımlarla açılacak olan Lussoro Bodrum Hotel'de alternatif tatilin en lüks halini özgürce yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgi için
adresini ziyaret edebilir, 0252 988 0 200'den otelin rezervasyon birimine ulaşabilirsiniz.

#lussoro otel
#tatil
#turizm
6 yıl önce