|

2023 hedeflerine kilitlenmeliyiz

Muğla'da vatandaşlar “Üzerimize düşeni yapacağız” diyor. Yasemin Horzum, mevcut cumhurbaşkanından çok memnun olduğunu belirterek “Bundan sonra Erdoğan'ın 2023 hedeflerine kilitlenmeliyiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:48 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Yasemin Horzum
Yasemin Horzum

Yeni Şafak ve tvnet ekipleri, Türkiye'nin önde gelen çilek üretim merkezlerinden Aydın sokaklarında gezerek seçmenle buluştu. Ekiplerimiz, Nazilli ilçe merkezinde de vatandaşların cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerini dinledi. Yasemin Horzum, mevcut cumhurbaşkanından çok memnun olduğunu söyledi.

GENÇLER ÇOK ŞANSLI

14 yaşında başını örten Horzum,"O dönem başörtüsü serbestisi olmadığı için lise ve üniversiteyi açıktan okumak zorunda kaldım. Şu an okuyan arkadaşlar çok şanslı" dedi. AK Parti hükümetlerinin özgüven tazeleyen çalışmalar yaptığını anlatan Horzum, "Bugün Avrupa Birliği'ne, Batı'ya kafa tutabiliyorsak ne olduğumuzun farkına varmamız lazım. Dünya çapında vizyon ve misyon sahibi olduk. Bundan sonra Erdoğan'ın 2023 hedeflerine kitlenip, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

PROJELER HAYATA GEÇTİ

Gençlerin Erdoğan'la birlikte devam etmek istediğini söyleyen Ali Köseoğlu, "Ben engelliyim, devletin desteğiyle protezimi alabildim. Devletin hayvancılık başta olmak üzere pek çok alanda projesi var. Bu projelerin Erdoğan hükümetiyle birlikte hayata geçtiğine inanıyorum" dedi.

DEĞERLERE SAHİP ÇIKIYOR

Emekli Mustafa Durma da, 24 Haziran'da oy hakkını Erdoğan'dan yana kullanacağını söyleyen vatandaşlardan biriydi. Durma, "Bu milletin değerlerine sahip Erdoğan var, o yüzden onu destekleyeceğim" dedi.


Geçim sağlayan cumhurbaşkanı

Aydın’ın Sultanhisar ilçesindeki çilek serasına giden ekiplerimiz, mevsimlik işçilerin sesi oldu. Serada çalışan 53 yaşındaki Dilber Ateş, mevcut cumhurbaşkanından memnun olduğunu söyledi. Aslen Kars Kağızmanlı olan ve Aydın’ın Sultanhisar ilçesine gelen Ateş, “Cumhurbaşkanımız çok şükür iyi. İnşallah sonuna kadar böyle iyi gider. Ama nasip kimse, hangisi hayırlıysa o cumhurbaşkanı olsun” dedi. Geçim sağlayan, düzgün bir cumhurbaşkanı hayal ettiğini anlatan Ateş, “Herşey iyi giderse, biz oyumuzu veririz. Kadınlar için daha farklı çalışmalar yapılsın” diye konuştu.


Rahat Türkiye için AK Parti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde esnaflık yapan 34 yaşındaki Nagehan Erdem, “Rahat bir Türkiye için AK Parti diyorum. 24 Haziran seçimlerinde vatandaş olarak üzerimize ne düşerse yapacağız. Eski Türkiye’yi anne ve babamın anlattıklarıyla biliyorum. Eskiye göre kadınların söz hakkı arttı. Bu yüzden Erdoğan diyorum” ifadelerini kullandı.


#Mustafa Durma
#Recep Tayyip Erdoğan
#Seçim 2018
6 yıl önce