|

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Mayıs'a işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim kampanyasının başladığını belirterek, parti olarak İstanbul Kongresi'nde 'manifesto' açıklayacaklarını söyledi. AK Parti'nin seçim manifestosunu açıklayacağı büyük kongre 6 Mayıs'ta düzenlenecek.

Yeni Şafak
15:36 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 15:37 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenecek AK Parti Kongresi'ne vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenecek AK Parti Kongresi'ne vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gazetecilere yaptığı açıklamada AK Parti'nin her zaman seçimlere hazır olduğunun altını çizerek, "Yüksek Seçim Kurulu'nun takvimi açıklamasıyla birlikte de biz şu anda hazırladığımız takvimi şöyle bir masaya yatıracağız. Ondan sonra kendi yol haritamızı inşallah uygulamaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Cuma namazının çıkışında Eyüp Sultan'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, 24 Haziran'da düzenlenecek seçimler için kampanyanın başladığı bilgisini verdi.

"Manifestomuzu İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız"

İstanbul'da 6 Mayıs'ta düzenlenecek kongrede manifestolarını açıklayacaklarına dikkati çeken Erdoğan, şöyle konuştu:

"Biz tabii şimdi manifestomuzu açıklayacağız. Şu anda bununla ilgili olarak ekibim çalışıyor ve ekibimle beraber de değerlendirmelerimizi yapacağız.Bizim inşallah normalde seçim beyannamesi diye ifade edilen ama biz onu bir manifesto olarak kabul ediyoruz, büyük ihtimalle İstanbul Kongresi'ne yetiştirmeye çalışacağız.

Yüksek Seçim Kurulu'nun takvimi açıklamasıyla birlikte de biz şu anda hazırladığımız takvimi şöyle bir masaya yatıracağız. Ondan sonra kendi yol haritamızı inşallah uygulamaya koyacağız."

#AK Parti
#Cumhurbaşkanı
#Erdoğan
6 yıl önce