|

Erdoğan'dan İnce'ye: Gençlere, memurlara tekme tokat mı gireceksin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kartal'da vatandaşlara hitap etti. Türkiye'ye ve İstanbul'a muhalefetin en ufak bir hizmeti olmadığını açıklayan Erdoğan, bugüne kadar hizmetlerle milletin yanında olduklarını vurguladı. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün ortaya çıkan skandal konuşma kayıtlarına da değinen Erdoğan, "Devletin memuruyla nasıl küfürlü konuşmalar? Dinlediniz mi? Bunlardan cumhurbaşkanı olur mu? Ne yapacaksın Bay Muharrem, memurlara, gençlere tekme tokat mı gireceksin?" dedi.

Yeni Şafak
12:37 - 22/06/2018 الجمعة
Güncelleme: 14:50 - 22/06/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin ses kaydına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin ses kaydına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kartal'da vatandaşlara hitap etti. Türkiye'ye ve İstanbul'a muhalefetin en ufak bir hizmeti olmadığını açıklayan Erdoğan, bugüne kadar hizmetlerle milletin yanında olduklarını vurguladı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bu muhalefetin tek bir faydalı işi olmadı ki. Kartal'da şimdi sizlerin memnuniyetsizliğini yakından biliyorum. Mart'ta Belediye Başkanlığı seçimleri var. Yerel seçimlerde Kartal'ı yeniden alacağız.

"Kılıçdaroğlu tek adam, her şeyi yapıyor"

Kılıçdaroğlu herhalde belediye başkanı adayı aday olmayacak ama inanın seçim dönemindeki başkan adaylarının beyannameleri de kendisi açıklar. Çünkü Bay Muharrem'de de öyle oldu. Onun beyannamesini Kılıçdaroğlu açıkladı. Tek adam ya, her şeyi yapıyor.

Bay Muharrem'in küfürlerini dinlediniz değil mi?Devletin memuruyla nasıl küfürlü konuşmalar? Dinlediniz mi? Bunlardan cumhurbaşkanı olur mu?

"Memurlara tekme tokat mı gireceksin?"

  • Ne yapacaksın Bay Muharrem, memurlara, gençlere tekme tokat mı gireceksin? Bunlara Pazar günü Osmanlı tokadını atmaya var mıyız? Ben inanıyorum ki benim kardeşim Pazar günü gereken dersi verecek.
  • Yaptığımız köprülerden geçen yolcuların sayısı nerelerde ulaştı... Şuan da Avrasya Tüneli oldukça yoğun bir şekilde ulaşımı rahatlıyor. Bu sabah eski bir futbolcu arkadaşım aradı beni, 'Allah sizden razı olsun. Şuan Avrasya'dan geçiyorum. Ne mutlu' dedi. Hakkı teslim etmek böyle bir şey.

Benim sizden bir ricam var. Bizim bu dönem iki önemli projemiz var. Bunlardan bir tanesi millet bahçeleri, bir tanesi millet kıraathaneleri. İnşallah Kartal’ımıza güzel bir millet bahçesini biz yapacağız. Bir diğeri, millet kıraathanesi yapacağız. Biz yaparız. Onlar yıkar. Onlar yıkım ekibi, biz yapım ekibiyiz.

"Sen işine gelen köprüden geç"

Yavuz Sultan Selim Köprüsü… Ne gereği var diyor. Bunlar Demirel’in Özal’ın yaptığına da aynısını söylediler. Ne diyor? “Onun şöyle ücreti var, bunun böyle ücreti var.” Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç. Öyle mi? Ama biz bunların adedini artırdık. 15 sene sonra bu köprü aynen bir ve ikinci köprüler gibi olacak. Niye devlete bunlar teslim edilmiş olacak."



#Erdoğan
#İstanbul
٪d سنوات قبل