Cumhurriyet'ten Muharrem İnce'ye FETÖ sansürü

10:54, 12/05/2023, CumaG: Güncelleme: 10:55, 12/05/2023, Cuma
Yeni Şafak
Cumhurriyet'ten Muharrem İnce'ye FETÖ sansürü
Muharrem İnce

Cumhuriyet Gazetesi, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini duyurduğu basın konuşmasında FETÖ ile ilgili sarf ettiği ifadelere haberlerinde yer vermedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün yaptığı basın toplantısıyla adaylıktan çekilme kararını açıkladı.

İnce, "Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar" dedi.Hakkında çıkan iddiaları net bir dille yalanlayan Muharrem İnce,
"Bunu FETÖ'cüler yapıyor. Ama ne yazık ki Türkiye'de de 'muhalif olacağım' diye bunu paylaşanlar var"
ifadesini kullanarak FETÖ kumpasına dikkat çekti.
İnce ayrıca,
"Gazeteci, 'Muharrem İnce'ye iftira atılıyor' diye yazmıyor. Yazanlar da FETÖ'cülere ortak gibi yazıyor. 'Özel hayatın gizliliği' diyor. 'Özel hayatın gizliliği' diye yazanlar, FETÖ'cülerin ortağıdır"
dedi.
Muharrem İnce, FETÖ tarafından itibar suikastine uğradığını belirterek,
"Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa yurt dışından saldırıyorlar. Bir yandan FETÖ'cüler saldırıyor, bir yandan PKK'lılar saldırıyor"
diye konuştu.

Cumhuriyet 'FETÖ' diyemedi


Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini duyurduğu basın toplantısında yaptığı açıklamada üstüne basa basa FETÖ'nün kumpasına dikkat çekmesine rağmen Cumhuriyet Gazetesi yaptığı haberde tek bir kelime FETÖ ifadesine yer vermedi. Gazete, İnce’nin FETÖ’ye karşı söylediği cümleleri sansürledi.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026