|

Demirtaş'ı ziyaret edecek İnce için Adalet Bakanı Gül'den açıklama

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, TÜRK-İş ziyaretinde yaptığı açıklamada, Selahattin Demirtaş'ı Çarşamba günü ziyaret edeceğini açıkladı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmek için yaptığı başvuruya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Gül, "Elbette İnce'nin ziyaret talebine olumlu yanıt vereceğiz." dedi.

Yeni Şafak
11:18 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 11:52 - 8/05/2018 Salı
IHA
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bugün TÜRK-İş'i ziyaret eden ve çeşitli açıklamalarda bulunan İnce, cezaevindeki Selahattin Demirtaş'ı ziyaretine ilişkin değerlendirmede de bulundu.

İnce, HDP'nin cezaevindeki ismi Demirtaş'ı 9 Mayıs Çarşamba günü ziyaret edeceğini açıkladı.

Adalet Bakanı Gül'den, İnce'nin, Demirtaş'ı ziyaret talebiyle ilgili açıklama

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu Edirne Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na yaptığı izin başvurusuna dair Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaptı. Bakan Gül, "Elbette İnce'nin, Demirtaş'ı ziyaret etmesine izin vereceğiz" dedi.

İnce, tüm cumhurbaşkanı adaylarına çağrıda bulunmuş, randevu talep etmişti. İnce'nin talebine ilk olumlu yanıt Karamollaoğlu'nda gelmişti. İkili dün akşam Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelmişti.

İnce, bugün de İyi Parti lideri Akşener ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, İnce'yi partisinin genel merkezinde kabul edebileceğinin mesajını vermişti.


#Seçim 2018
#İnce
#Demirtaş
#Ziyaret
6 yıl önce