|

Eski Türkiye'yi istemiyoruz

Meclis’e 24 Haziran’da beş temsilci gönderecek olan Gakkoş diyarı Elazığ kararını vermiş. Vatandaşlar, “Türkiye ne zaman büyüse, birileri karıştırmaya çalışıyor. Bizler eski Türkiye’nin geri gelmesini istemiyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 03:15 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Gakkoş diyarı Elazığ kararını vermiş.
Gakkoş diyarı Elazığ kararını vermiş.

Meclis’e 24 Haziran’da beş temsilci gönderecek olan Gakkoş diyarı Elazığ’da seçmen birlik ve beraberlik mesajı verdi: “Türkiye ne zaman büyüse, ne zaman ilerlese birileri karıştırmaya çalışıyor. Biz eski Türkiye’nin geri gelmesini istemiyoruz.”


TÜM KESİMLERE UZANIYOR

Hüseyin Aydın, seçimlerde tercihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den yana olacağını belirterek, “Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Türkiye’nin geleceği için iyi bir adım attılar. 15 Temmuz’dan sonra yapmış oldukları hareketi sürdürüyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bizim için elinden geleni yapıyor. Toplumun tüm kesimlerine uzanıyor” dedi.


YAPILAN HİZMETLER ORTADA

Cumhurbaşkanı adaylarını değerlendiren Mehmet Şerif Kalkan, “16 yıldır Erdoğan’dan memnunuz, değişmesini istemiyoruz. Türkiye’ye yaptığı hizmetler ortada. Dünya bu hizmetlerden rahatsız oluyor. Bu da Türkiye’nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Türkiye ne zaman büyüse, ne zaman ilerlese birileri karıştırmaya çalışıyor. İşte bunlara fırsat vermemek için Erdoğan diyoruz. Eski Türkiye’nin geri gelmesini istemiyoruz” diye konuştu.


SABAH DEDİĞİNİ AKŞAM YAPIYOR

Gül Koçak şunları söyledi: “Muharrem İnce’nin adaylığına ilişkin yorum yapmak istemiyorum. Kılıçdaroğlu’nu ben lider olarak görmüyorum.” Muş’tan Elazığ’a gelin geldiğini söyleyen Tuncay Çetin, “Erdoğan ve Bahçeli 15 Temmuz gecesi olmasaydı şu an Türkiye’nin hali belli değildi. Erdoğan, akşam ne dediyse sabah yapıyor, sabah ne dediyse akşam yapıyor” diye konuştu. Sinan Yurdagül de, “Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Her şey vatan için” dedi.


Oyunlara sandıkta tokat

“Ahmet, Mehmet bilmem” diyen Eyüp Dursun Gündoğdu, “Bir tek bildiğim bugün başımızda olan Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasını tanımam. Çünkü yeri geldiğinde ABD olmak üzere birçok ülkeye rest çekiyor. 25 Haziran sabahı başımızda yine Erdoğan’ı görmek istiyoruz. Seçilememesi halinde Suriye, Irak gibi oluruz. Şu an Türkiye’nin birlik olma zamanı. Oyun oynayanlara en büyük tokadı sandıkta vuracağız” dedi. Rabia Sevinç de şunları söyledi: “Erdoğan’ın seçilmesini çok istiyoruz. Söz verdiğini yapıyor.”

#Seçim
#Türkiye
6 yıl önce