|

İdealimiz Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin Anadolu turunun ilk durağı Sakarya ve Bilecik’ti. Seçim aracımızın etrafını saran vatandaşların ortak ideali Erdoğan. Emlakçılık yapan 39 yaşındaki Selma Gönül, “Biz vatanına milletine sahip çıkan bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Bu şarta uyan tek aday Erdoğan” dedi. 59 yaşındaki Fethi Kurtuluş ise “15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, Tür- kiye Suriye’ye dönerdi. Erdoğan’ın dirayeti bunu engelledi” diye konuştu.Osmanlı Devleti’nin temelinin atıldığı Bilecik’te, 15 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Selim Yağcı, “24 Haziran seçimlerini Türk- İslam medeniyetinin seçimi” olarak nitelendirdi. Yağcı, “Son nefesimize kadar Erdoğan ile koşacağız” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:43 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yola düşen Yeni Şafak ve tvnet ekibi Anadolu’yu karış karış dolaşmaya başladı.
24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yola düşen Yeni Şafak ve tvnet ekibi Anadolu’yu karış karış dolaşmaya başladı.

24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yola düşen Yeni Şafak ve tvnet ekibi Anadolu’yu karış karış dolaşmaya başladı. Anadolu turunun ilk durağı olan Sakarya’da vatandaşlar seçimlerde istikrardan yana oy vereceklerini söylüyor. Halk oylamasında yüzde 68 evet oyu verdiklerini belirten Sakaryalıların hedefi yüzde 70’lere ulaşmak.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin Anadolu turu başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşan ekiplerimiz, burada halkın nabzını tuttu. Vatandaşların büyük bir kısmı seçimlerde istikrardan yana oy vereceklerini söyledi. 16 Nisan’da yapılan başkanlık halk oylasında yüzde 68 oranında “evet” oyu verdiklerini dile getiren Sakaryalıların hedefi, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yüzde 70 oy oranına ulaşmak. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Yeni Şafak ve tvnet ekiplerinin Anadolu turunun ilk durağı Sakarya ve Bilecikti. Seçim aracımızın etrafını saran vatandaşların ortak ideali Erdoğan.

DÜNYADAKİ EN İYİ CUMHURBAŞKANI

Geçimini emlakçılıkla kazanan 39 yaşındaki Selma Gönül, Türkiye’nin dünyanın en iyi cumhurbaşkanına sahip olduğunu söyledi. Erdoğan’ın vatanını milletini seven bir lider olduğunu dile getiren Gönül, “Bugüne kadar milletine hizmet için her şeyle mücadele etti. O yüzden bizim cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’dır” diye konuştu. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yine birincilikle çıkacağına inandığını belirten Gönül, “Biz vatanına milletine sahip çıkan bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Bu şarta uyan tek aday Erdoğan. Sandık açılacak, Tayyip çıkacak” diyor.

SURİYE’YE DÖNERDİK

59 yaşındaki Fethi Kurtuluş, halkın her yönüyle kendisiyle ve sorunlarıyla ilgilenen bir cumhurbaşkanı istediğini belirterek, bu şarta uyan tek adayın Erdoğan olduğunu söyledi. Kurtuluş, “50 tane parti olsun yine sandıktan Erdoğan çıkacak. Onun için canımızı veririz. Darbe başarılı olsaydı, Türkiye Suriye’ye dönerdi. Erdoğan’ın dirayetiyle darbe başarısız oldu" diye konuştu. 47 yaşındaki Belediye İşçisi Adnan Aydın da, seçimlerde sandıkların AK Parti lehine patlayacağını söyledi. Aydın, “Proje üretebilen biri, eser bırakan bir şahsiyet, memleket için çalışıyor. O yüzden Erdoğan’ı destekleyeceğim” ifadelerini kullandı. Aydın, “Reis’den daha iyisini göremedim, en önemli icraatı benim için İslam’ı takip etmesidir. Memleket için her şeyi yaptı, oyum Erdoğan’a” şeklinde konuştu.

MEMLEKETE ESER BIRAKTI

Almanya’dan emekli olan Necati Taşkan, memleket için hayırlı bir kişinin iktidara gelmesi gerektiğini belirterek, “Halkın esasen Erdoğan oy vermesi lazım. Bir eser bırakmadılar. Erdoğan iş yaptı. Çalışmasından doğruluktan yaptığı işleri yerli yerince yaptığından ondan memnunuz Allah’a şükür” dedi.

  • Erdoğan’a 15 Temmuz şiiri yazdı
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan için 15 Temmuz sonrası şiir yazan Şair Mustafa Delibaş, erken seçimlerden cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkan olarak çıkacağını söyledi. Türkiye’nin FETÖ belasıyla mücadele ederken birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiğini anlatan Delibaş, “Millet o gün olduğu gibi bugün de Erdoğan’ın etrafına kenetlenecek. Zalimler bir bir bertaraf edilecek. Millet kutlu yürüyüşünü sürdürecek” dedi.

24 Haziran yeni bir başlangıç olacak

Seçim aracımızı ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryalıların erken seçimde yüzde 70’in üzerinde bir oyla seçimini yapacağını söyledi. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Sakaryalıların yüksek teveccüh gösterdiğini anlatan Başkan Toçoğlu, “Bu seçimde de Sakarya AK partiye en üst düzeyde destek verecek. MHP ile ittifak seçime olumlu yansıyacak inancındayım” diye konuştu. Başkan Toçoğlu, Sakaryalıların yapılanların farkında olduğunu belirterek, “Ben 24 Haziran’ın da ne anlama geldiğini biliyorum. 24 Haziran bizim için, ülkemiz için yeni bir başlangıç olacak. Başkanlık sistemi ile artık ayağımızdaki prangalardan kurtulacağız ve önümüz daha açık olacak. Daha hızlı karar vereceğiz, daha süratli hizmet getireceğiz. Sakarya 16 ilçesiyle bunun farkında. 16 ilçemizde de yaptığımız görüşmeler, yokladığımız nabız doğrultusunda, Sakarya’nın yüzde 70’ın üzerinde bir destekle Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini söyleyebilirim“ şeklinde konuştu.


Allah’ın izniyle yine Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çıktığımız Anadolu turunda Sakarya'dan sonraki durağımız Bilecik oldu. Bilecikliler, AK Parti’nin 15 yılda yaptığı hizmetlerin, toplumun her alanına dokunduğunu belirterek, Türkiye siyasi tarihinin AK Parti öncesi ve sonrası olarak ele alınması gerektiğini vurguluyor. Bilecikliler, seçimlerde yine AK Parti’nin birinci parti olarak çıkacağına inanıyor.

İTTİFAKI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

AK Parti'yi kurulduğu günden bu yana desteklediğini söyleyen Ahmet Gökçe, şu an MHP ile yapılan Cumhur İttifakı'nı can u gönülden desteklediğini açıkladı. Türkiye açısından bu ittifakın çok güzel sonuçlar doğuracağını anlatan Gökçe, "Eğer gerçekten Kılıçdaroğlu bu memlekete sahip olmak istiyorsa bu memlekete hizmet istiyorsa cumhurbaşkanlığı başkanlık sistemine aday olması gerekirdi. Kazanamayacağını bildiği için Muharrem İnce'yi getirdi. İnce, cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacak, milletvekilliği düşecek ve karşısında rakip kalmayacak" dedi.


YAPILAN YOLLARA UÇAK İNER

Gündüzbey Köyü sakinlerinden Nejla Dindar ile elinde çapasıyla bahçeye giderken konuştuk, diyen Dindar, "Dört bir tarafımız düşmanla kaplı. Ben yine Erdoğan'ı istiyorum, diğer gelenleri gördük yine yavrum hiçbir şey yapamadılar. 3 tane kızım var, hepsi yurt dışında mesela buradan Bozöyük'ten bindim Gaziantep'e kadar yapılan yollara uçak indirsen iner yavrum. Bu hizmetleri görmemiz lazım" diye konuştu. "Pek çok hükümet gördük ama Erdoğan başka" diyen Ahmet Dindar ise, "Ben bu cumhurbaşkanından memnunum; inşallah kazanır. Türkiye'nin Erdoğan'a ihtiyacı var. Erdoğan alacak seçimleri; Allah'ın izni ile iyi olacak" dedi.


Son nefesimize kadar koşacağız

Osmanlı Devleti'nin kuruluşuna tanıklık eden Bilecik'te 15 yıl belediye başkanlığı yapan Selim Yağcı, AK Parti'den Bilecik milletvekili aday adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yol arkadaşı olan Yağcı, 24 Haziran seçimlerinin gönül coğrafyamızın da seçimi olduğunu belirterek, Bilecik'in tüm Türkiye gibi medeniyet yolculuğunda Erdoğan ile koşacağını söyledi. 24 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye'nin değil Türk-İslam medeniyetinin seçimi olduğunu anlatan Yağcı, "Bu bilinçle sadece ülkemize cumhurbaşkanı seçmeye değil, gönül coğrafyamızdaki medeniyetimizi temsil edecek liderimizi de seçeceğiz. Bilecik ve Bileciklilerin bu şuurla hareket ederek, ortaya çıkan adaylara ona göre destek vereceğine inanıyorum" dedi. Yağcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu millet, önümüzdeki hedefleri bir bir gerçekleştirecek güce sahip. Bunun yolunu açan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle devam diyeceklerini biliyoruz. Bu noktada gerek AK Parti teşkilatlarımız gerekse sahadaki diğer kimseler, plan ve programlarını tamamlamış bir şekilde terimizin son damlasına kadar çalışmaya devam ediyoruz. Son nefesimize kadar Erdoğan ile koşacağız."


#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce