|

İktidar sandıkta kazanılır

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, sosyal medya üzerinden yapılan kara propagandaya tepki göstererek, “Sanal âlemden medet umanlar şunu iyi bilmeli. Bu millet Cumhurbaşkanımız’ı yedirtmedi. 24 Haziran’da emaneti yine Cumhurbaşkanımız alacaktır. İktidarın yolu sandıktan geçer, twitter’dan değil” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/05/2018 الخميس
Güncelleme: 03:29 - 10/05/2018 الخميس
Yeni Şafak
Bozdağ, sosyal medya üzerinden yapılan kara propagandaya tepki göster
Bozdağ, sosyal medya üzerinden yapılan kara propagandaya tepki göster

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter'dan yürütülen kara propagandaya yönelik açıklamalarda bulundu. Yozgat MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerini kabul eden Bozdağ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bozdağ, "17-25 oldu, FETÖ'nün emniyetin içindeki teröristleri darbeye kalkıştı başaramadı. Ardından seçimler oldu, 1 Kasım seçimlerinde halkımız onlara Cumhurbaşkanımızı yedirmedi. En sonunda bildiğiniz gibi darbe teşebbüsü ile cumhurbaşkanımızı ve ailesini yok etmek istediler. FETÖ'nün teröristleri ölüm yağdırmaya kalktı, milletimiz yine iktidardan cumhurbaşkanımızı indiremedi, Cumhurbaşkanımızı yedirmedi. Onlar ölüm yağdırırken, yedirmedikleri liderleri Erdoğan'ı bundan sonra da kimseye yedirmezler. 24 Haziran'da milletin dua ve desteği ile iktidar Recep Tayyip Erdoğan tarafından milletimizin emaneti olarak devralınacaktır" dedi.


RÜYALARI KABUSA DÖNECEK

24 Haziran'da emaneti yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alacağını belirten Bozdağ, "İktidara gitmenin yolu sandıktan geçer. İktidar Twitter'dan değil, sandıktan çıkacaktır. Milletimiz onu nasıl 15 Temmuz'da canı pahasına müdafaa etti ise 24 Haziran'da da muhafaza edecektir. Gerçek de, köy de görünüyor. 24 Haziran'a bir şey kalmadı. Kendinizi çok yormayın. İktidarın yolu milletin helal oylarından geçiyor. Milletin kime tamam, kime devam diyeceğini göreceğiz. Millet, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a hep durmak yok yola devam dedi. Bir dünya bir araya gelse de milletimiz Erdoğan'ı yedirmeyecektir. Onlar rüya görüyorlar. 24 Haziran rüyalarının kabusa döndüğü gün olacaktır" diye konuştu. Bozdağ, milletin işi ilk turda bitireceğini de vurguladı.

#Bekir Bozdağ
#Sosyal Medya
#Twitter
٪d سنوات قبل