|

İşte MHP'in seçim şarkısı

MHP'nin 24 Haziran'da yapılacak seçim çalışmalarında kullanacağı müzikler belli oldu. 9 parçanın yer aldığı listede Türkiye'nin bütün bölgelerinden ezgiler yer alıyor. Özellikle 'Cumhur İttifakı' şarkısı da dikkat çekti.

Yeni Şafak
14:03 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 14:37 - 8/05/2018 Salı
AA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için seçim çalışmalarında kullanacağı seçim müzikleri belli oldu. Şarkılardan en dikkat çekeni “Cumhur İttifakı” isimli şarkı oldu.

MHP seçimler için 9 farklı şarkı hazırladı. MHP'nin şarkılarındaki ittifak vurgusu dikkat çekti. Şarkılardan öne çıkanı ise “Cumhur İttifakı” isimli şarkı oldu.

İşte seçim şarkıları


Eserler arasında sözleri Canfer Balçık'a, müziği Burak Sönmez'e ait "Cumhur İttifakı" isimli parça dikkati çekiyor. Listede, yine sözlerini Balçık'ın yazdığı "Duysunlar MHP'nin sesini", "Bütün oyunları bozun uşaklar", "Üç hilal ezeli ebede bağlar", "MHP umuttur gönülde taçtır" ve "MHP var oyunu bozar" ile sözleri Hüseyin Şahin'e ait "Tekbir diyek, hak bir diyek marşı" adlı şarkılar yer alıyor. MHP tarafından ayrıca "Ankara'nın Bağları" olarak bilinen şarkı "MHP var geçit yoktur hiçbir kirli yapıya" adıyla, Trabzon'un ünlü kolbastı müziği de "Vatan tekdir" adıyla uyarlanarak seçimde kullanılacak.

Seçim şarkılarının isimleri ise şöyle:

1.
Cumhur İttifakı
2.
Bütün Oyunları Bozun Uşaklar
3.
Üç Hilal Ezeli Ebede Bağlar
4.
MHP Umuttur Gönülde Taçtır
5.
MHP Var Geçit Yoktur Hiçbir Kirli Yapıya
6.
Vatan Tektir
7.
MHP Var Oyunu Bozar
8.
Duysunlar MHP’nin Sesini
9.
Tekbir Diyek, Hak Bir Diyek Marşı



#MHP
#cumhur ittifakı
#MHP seçim müziği
6 yıl önce