|

Saadet'in adayı kim olacak

24 Haziran seçimlerine giderken siyasetteki trafik hızlandı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştü. Karamollaoğlu'nun Gül ile görüşmesi ardından partisinin cumhurbaşkanı adayı için dört isim arasında bir oylama yaptırdı. Oylamada Abdullah Gül'ün de ismi vardı. Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayını hafta sonu açıklaması bekleniyor.

Yeni Şafak
11:15 - 26/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:25 - 26/04/2018 Perşembe
Diğer
"Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri" töreni SP Lideri Temel Karamolaoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül.
"Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri" töreni SP Lideri Temel Karamolaoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül.

24 erken seçim süreci hızla ilerlerken muhalefet partilerinin cumhurbaşkanı adayları da en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Özellikle Saadet Partisi ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görüşmesi ardından son dakika adaylık açıklaması beklenirken her iki taraf da bir görüşmeye ilişkin bir açıklama yapmadı.

Karamollaoğlu'nun Gül ile görüşmesi ardından partisinin cumhurbaşkanı adayı için dört isim arasında bir oylama yaptırdı. Oylamada Abdullah Gül'ün de ismi vardı. Abdullah Gül aday olacak mı, Saadet Partisinin adayı kim olacak soruları henüz netleşmedi. Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adayını hafta sonu açıklaması bekleniyor.

Abdullah Gül aday olacak mı?


24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Saadet Partisi'nin adayı henüz belli değil. Saadet Partisi'nde Abdullah Gül ile birlikte dört isim partililere soruldu. Oylama, Karamollaoğlu'nun Gül ile görüşmesi ardından gerçekleşti. Partinin üyelerine aday olması için sunduğu isimler ise şunlar:

  • 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
  • AK Parti'nin kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener
  • Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç
  • Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu.
#Abdullah Gül
#Saadet Partisi
6 yıl önce