|

Törende buluştular

İttifak görüşmelerinde adı Cumhurbaşkanı adayı olarak geçen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, “Necmettin Erbakan Ödülleri 2018” töreninde buluştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:44 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Gül ve Karamollaoğlu, Erbakan Ödülleri töreninde bir araya geldi.
Gül ve Karamollaoğlu, Erbakan Ödülleri töreninde bir araya geldi.

Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezinde (MKM) törenin düzenlendiği salona birlikte giren Gül ve Karamollaoğlu, programın ardından bir açıklama yapmadan MKM’den ayrıldılar.

HEPİMİZDE BÜYÜK HAKKI VAR

Törende kısa bir konuşma yapan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Millî Görüş Hareketi kurucu lideri ve 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı merhum Necmettin Erbakan’ın hatırasının halen yaşadığını ifade etti. Abdullah Gül konuşmasında şunları söyledi: “Onun hatırası yetiştirdiği insanlarla yaşıyor. Attığı tohumlar yeşerdi onun eserleriyle yaşıyor. Bu şekilde ayrıca teşvikler yapmak ödüller vermekte takdir edilecek bir husus. Hepimizde çok büyük hakkı var. Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu. Bunlar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Gün geçtikçe çok daha fazla anlatılacak. Önümüzdeki yıllarda daha neler yazılacak hep beraber göreceğiz. Çok büyük siyasete devlete çok büyük insanlar armağan etti” dedi.

#Temel Karamollaoğlu
#Abdullah Gül
#Seçim
6 yıl önce