|

Yola çıktık

Seçime geri sayım sürerken, Yeni Şafak, tvnet ve yenisafak.com.tr ekipleri halkın heyecanına ortak oluyor. Türkiye için yepyeni bir sistemin başlangıcı olacak 24 Haziran'a kadar il il dolaşarak Anadolu'nun nabzını tutacak ekiplerimizin ilk durağı Sakarya ve Bilecik.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:43 - 9/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Yeni Şafak, yenisafak.com ve TVNET yeni yönetim sisteminin başlangıcı olacak 24 Haziran seçimleri için sahaya iniyor.
Yeni Şafak, yenisafak.com ve TVNET yeni yönetim sisteminin başlangıcı olacak 24 Haziran seçimleri için sahaya iniyor.

24 Haziran seçimlerine 45 gün kala Yeni Şafak, tvnet ve yenisafak.com.tr ekipleri yollara düşüyor. Anadoluyu karış karış dolaşacak ekiplerimiz, halkın nabzını tutacak. Türkiye'nin prangalarından kurtulması anlamına gelen cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde halkın beklentilerine kulak verecek ekiplerimiz, varsa halkın şikayetlerini de dinleyerek, ilgililere duyurulmasına aracılık edecek. Yeni Şafak ve tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ve Yeni Şafak yazar kadrosu sahada olacak.


ANKARA VE İSTANBUL EKİPLERİ YOLLARDA

İki araçla çıkacağımız kapsamlı Anadolu turumuzun ilk durakları Sakarya ve Bilecik olacak. Ekiplerimiz sırayla Kütahya, Afyon, Uşak ve Denizli güzergahını izleyecek. Anadolu turu kapsamında Çanakkale, İzmir, Sakarya, Edirne, Denizli, Antalya, Afyon, Konya ve Diyarbakır başta olmak üzere 30'u aşkın şehre gidecek olan ekiplerimiz, cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili halkın talep ve beklentilerini kamuoyuyla paylaşacak. Yine İstanbul ve Ankara'da Kızılay, Taksim, Beşiktaş gibi merkezi noktalarda da 24 Haziran tarihine kadar halkın nabzı tutulmaya devam edilecek.

#Yeni Şafak
#tvnet
#Seçim
6 yıl önce