|

Belözoğlu'na saldıranlar gözaltına alındı

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Bursa feribotunda saldırıya uğradı. Belözoğlu'na saldıran 3 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Belözoğlu'na saldırı sonrası "Emre'yi dövdük, pişman değiliz" şeklinde skandal bir tweet atan Cevahir Can isimli kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:01 - 14/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 15:52 - 14/05/2015 Perşembe

Mudanya feribotunda Emre Belözoğlu'na saldıran Beşiktaşlı taraftarlardan 3 şüpheli gözaltına alındı. 3 şüpheli Eskihisar Jandarma karakol komutanlığı tarafından gözaltına alındı. 3 şüpheli şu an mahkemeye çıkarıldı.



Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na gerçekleştirilen saldırı gündemi sarsarken, Belözoğlu ile ilgili skandal bir tweet atan bir kişinin sözleri tepki topladı. Beşiktaş taraftarı olduğunu ifade edilen Cevahir Can isimli kişi, “Emre Belözoğlu'nu dövdük. Akhisar'a devam ediyoruz. Pişman değiliz" şeklinde bir tweet attı. Can, gelen büyük tepki üzerine şu açıklamayı yapıp hesabını kapattı. "Herkes rahat olsun. Mevzu benim olduğum feribottan bir öncekinde oldu. Olayı her detayıyla biliyorum ama. Benlik bir durum yok."






SELİM KOSİF: GEREKENİ YAPACAĞIZ


Cevahir Can isimli kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Cevahir Can'ın Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selim Kosif'in çalışanı olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine açıklama yapan Selim Kosif, “Yanımda 700 kişi çalışıyor. Kim olduğunu bilmem mümkün değil. Aradığımda kendisinin böyle bir olaya karışmadığını söyledi. Hemen soruşturma başlattık. Bu konu ile ilgili gerekeni şirketimiz yapacaktır" dedi.













#cevahir can
#cevahircarsi
#emre belözoğlu
#emre belözoğlu saldırı
9 yıl önce