|

Beni alın

Ole Gazetesi’nin haberine göre Sosa'nın, Başkan Veron ile görüşerek ülkesine dönmek istediğini dile getirdiği, bunun üzerine Veron’un da kendisini takımda görmekten mutlu olacağını söylediği ifade edildi.

Yeni Şafak
04:00 - 16/06/2015 Salı
Güncelleme: 02:50 - 16/06/2015 Salı
Yeni Şafak
Spor
Spor

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'da siyah-beyazlıları şok edecek gelişmeler yaşanıyor. Tatilini ülkesinde geçiren 29 yaşındaki futbolcunun, geçtiğimiz günlerde eski kulübü Estudiantes'e yaptığı ziyaretin detayları ortaya çıktı. Sosa burada kulüp başkanı Juan Sebastian Veron ile bir görüşme yapmıştı. Ole gazetesinin haberine göre, Jose Josa ile Veron arasında gerçekleşen görüşme bir transfer görüşmesiydi. Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, Veron'a Türkiye'ye dönmek yerine, tekrar Estudiantes forması giymek istediğini belirterek, "Beni alın" dediği iddia edildi. Bunun üzerine Başkan Veron da Sosa'ya, kendisini takımda istediği cevabını verdi. Hatta teknik direktörü Gabriel Milito'nun Veron'a sunduğu transfer listesinin ilk sırasında Sosa'nın bulunduğu belirtildi. Kulübün oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağına dikkat çekildi. Sosa'nın menajeri Favio Bilardo da ise bu konuyla ilgi yaptığı açıklamada "Sebastian onu her zaman istedi. Onu her zaman dönmesi için teşvik etti. Her şey olabilir ama Sosa'yı transfer etmek isteyen ya da görüşmek isteyen varsa önce uçağa binip Türkiye'ye gitmeli çünkü transferde son sözü söyleyecek olan Beşiktaş" ifadelerini kullandı.



Arena inşaatı tam gaz


Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın yapımı tüm hızıyla sürüyor. Başkan Fikret Orman'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı


Kadir Topbaş ile görüşmesinden sonra tüm pürüzler çözüme kavuştu.Eski açık tribününde çatı kolonlarının montajına başlandı ve diğer çevre düzenlemeleri için de çalışmalara hız verildi. Bu arada çatıyı taşıyacak çelik halatlar da stada getirilerek vinçler vasıtası ile yerleştirilmeye başlandı. Önümüzdeki günlerde çatının montajına en kısa zamanda başlanacak.


#Jose Sosa
#Fikret Orman
#Estudiantes
9 yıl önce