Çaykur Rizespor Kweuke ile sözleşme uzattı

Yeni Şafak
14:1610/06/2016, Cuma
G: 10/06/2016, Cuma
DHA
Leonard Kweuke Süper Lig'de geçen sezon 17 maçta 10 gol 2 asist üretti.
Leonard Kweuke Süper Lig'de geçen sezon 17 maçta 10 gol 2 asist üretti.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 3 yıldır yeşil mavili formayı giyen Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuke ile 2020 yılına kadar sözleşmesini uzattı.

Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımından yeşil mavili ekibe transfer olan 3 yıldır yeşil mavili formayı giyen 28 yaşındaki


Kamerunlu golcü Leonard Kweuke ile anlaşma sağlandı. 2017 yılında sözleşmesi sona erecek olan Kweuke ile yeniden anlaşan yeşil mavili ekip sözleşmeyi 3 yıl daha uzattı. Kweuke, 2020 yılına kadar yeşil mavili kulübün futbolcusu olarak kalacak.



En iyi sezonunda sakatlandı

Çaykur Rizespor forması altında 3 yılda 34 gole ulaşan Leonard Kweuke, geçen sezon 17 maçta 10 gol attı. Kweuke, ikinci yarının ilk maçında Gençlerbirliği karşısında attığı penaltı golü sonrası takım arkadaşı Sylvestre ile yaşadığı sevinç gösterisi sırasında sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Öte yandan savunma oyuncusu Orhan Ovacıklı ile de 3 yıl daha sözleşme uzatıldı.










#Leonard Kweuke
#Çaykur Rizespor