|

Milosevic transferinin perde arkası

Atiker Konyaspor'un yeni transferi Deni Milosevic, Konyaspor'dan transfer teklifi geldiğinde hiç düşünmeden 'evet' dediğini, transfer sürecinin 2 gün sürdüğünü ifade etti.

Yeni Şafak
13:08 - 10/06/2016 Cuma
Güncelleme: 10:15 - 10/06/2016 Cuma
Diğer
Deni Milosevic'in transfer süreci 2 gün sürmüş.
Deni Milosevic'in transfer süreci 2 gün sürmüş.

Atiker Konyaspor'a dün 3 yıllık imza atan Boşnak sol kanat oyuncusu Deni Milosevic, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.



Genç oyuncu, yaptığı açıklamada “Belçika'da sezonun bitmesinin ardından Bosna Hersek'te ailemin yanına döndüm. Konyaspor'un benimle ilgilendiğini biliyordum. Daha sonra resmi teklif geldi. Babam ve menajerim Konyasporlu yöneticilerle görüştü. İki gün süren görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardık ve sözleşme imzaladım. Bu muhteşem stadyumu görmek beni daha da heyecanlandırdı. Konyaspor'un büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Konyaspor'da oynayacağım ve bu ekibin bir parçası olacağım için mutluyum. Konyaspor'da başarılar yaşamak istiyorum” dedi.



Bajic ve Amir ile çok samimi

Memleket'te yer alan habere göre takımdaki diğer Boşnak oyuncular Riad Bajic ve Amir Hadziahmetovic'i yakından tanıdığını dile getiren 21 yaşındaki oyuncu, “Her ikisi de iyi oyuncular. Zaten Bosna Hersek U21 takımında beraber oynuyorduk. Şimdi buradayım ve tekrar birlikteyiz. Umarım iyi işler yaparız ve takım başarısına katkımız olur. Şimdi tek düşüncemiz bu” şeklinde görüş belirtti. Milosevic yeni sezonda Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğini vurgulayarak, “Takımımızın evinde iyi maçlar çıkardığını biliyorum. Geride kalan sezonda iç sahada çok iyi performans sergilendiği ve çok başarılı bir sezon geçirildiği ortada. Ben ve takım arkadaşlarım önümüzdeki sezon bir önceki sezona göre daha iyi performans sergilemeliyiz. Bu hem lig hem de UEFA için geçerli. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.









#Atiker Konyaspor
#Deni Milosevic
8 yıl önce