|

Cristiano Ronaldo'nun yerini kaptı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, yaptıkları sözleşmeyi tek taraflı fesheden ünlü film yönetmeni Martin Scorsese'den tam 10 milyon euro tazminat alacak. Ronaldo'nun yerini alacak isim de belli oldu.

Yeni Şafak
11:41 - 20/10/2015 Salı
Güncelleme: 13:37 - 20/10/2015 Salı
Yeni Şafak

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo hayatının en kolay parasını sadece bir imza karşılığında kazandı.



Portekizli yıldız geçtiğimiz aylarda Manhattan'da yer alan ve 'Grinin 50 Tonu' romanının ilham kaynağı olarak bilinen süper lüks bir daire satın almıştı. Bu daire için 18.5 milyon dolar ödeyen Cristiano Ronaldo'nun bu yatırımıyla Hollywood'a adım atacağı yönündeki dedikodular gerçek oldu.



Yönetmen vazgeçti

Hürriyet'in haberine göre dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese, yeni filminde yıldız oyuncunun rezidansını kullanması karşılığında isteyince projede küçük bir rol söz verdi. Ronaldo'nun filmin önüne geçmesinden korkan Martin Scorsese kararından vazgeçerek Cristiano Ronaldo'yu oyuncu kadrosundan çıkardı.


Lakin taraflar arasında yapılan anlaşmada yer alan bir madde büyük dikkat çekti. Cristiano Ronaldo'nun kadrodan çıkarılması halinde 10 milyon euro tazminat alır hükmü Scorsese'in bu kararından sonra devreye girdi.



Ünlü yönetmenin Cristiano Ronaldo'ya için planladığı rolü aktör Channing Tatum'a (üstte) vermesi bekleniyor.







#Cristiano Ronaldo
#Channing Tatum
#Martin Scorsese
8 yıl önce