|

Derbide kırmızı kart gören Fatih Terim kaç maç ceza alacak?

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında öne geçtiği mücadelede Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın her iki yarısının da son dakikalarında sarı kartlar gören teknik direktör Fatih Terim, oyundan ihraç edildi. Hakeme sinkaflı kelimeler kullandığı ve bu cümlelerin raporlarda yazıldığı iddia edilen Terim'in ağır bir ceza alabileceği öğrenildi.

Haber Merkezi
09:57 - 23/11/2021 Salı
Güncelleme: 10:09 - 23/11/2021 Salı
Yeni Şafak
Fatih Terim ilk yarının son dakikalarında oyun sahası içindeki topa vurduğu için sarı kart gördü.
Fatih Terim ilk yarının son dakikalarında oyun sahası içindeki topa vurduğu için sarı kart gördü.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi sarı-lacivertli takım son dakikalarda attığı golle 2-1 kazandı.

Karşılaşmada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ilk yarının ve ikinci yarının son dakikalarında gördüğü sarı kartlar nedeniyle oyundan ihraç edildi. Hakeme küfür ettiği ve bu cümlelerin raporda yazıldığı iddia edilen Terim'in ağır bir ceza alabileceği öğrenildi.

  • 8 maç ceza alabilir
  • Hürriyet'in haberine göre, maçın hakem ve temsilci raporlarında Fatih Terim'in derbinin hakemlerine yönelik küfür ve hakaret ettiği yazıldı. Ayrıca yasak olmasına rağmen soyunma odasına girdiği de belirtilen Terim'in, toplamda 8 maç ceza alabileceği iddia edildi.

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Fatih Terim
2 yıl önce