|

Eli Niego ebediyete uğurlandı

Rahatsızlığı sonrasında 2 gün önce hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski atletlerinden ve yüksek divan genel kurul üyesi Eli Niego, bugün düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

16:21 - 4/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 17:30 - 4/02/2015 Çarşamba
IHA

Eli Niego için ilk tören Kadıköy Hemdat İsrael Sinagogu’nda yapıldı. Buradaki dini törene Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Asbaşkan Turhan Şahin, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Fenerbahçe Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya, şube kaptanları, eski atletler, Fenerbahçe Divan ve Kongre Üyeleri ile Eli Niego’nun sevenleri ve yakınları katıldı.


Eli Niego için ikinci tören, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlendi. Buradaki törene de Fenerbahçe Asbaşkanı Turhan Şahin, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikter Çetinkaya, Atletizm Şube Kaptanı Gürsel Özyurt, eski atletler, Fenerbahçe Kongre ve Divan Üyeleri ile Eli Niego’nun yakınları ve sevenleri katıldı. Törende, Eli Niego’yu Fenerbahçe’ye kazandıran ve bir süre antrenörlüğünü de yapan Ünal Uyguç, Niego’yu anlatan bir konuşma yaptı.

Törenlerin ardından Eli Niego, Nakkaştepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
#Fenerbahçe
#Eli Niego
#Atletizm
#vefat
9 yıl önce