|

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic'ten sözleşme açıklaması

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, yeni sözleşmeyle alakalı ne Fenerbahçe'yle ne de başka bir kulüple henüz bir görüşmesi olmadığını açıkladı.

Haber Merkezi
17:10 - 22/04/2020 الأربعاء
Güncelleme: 17:23 - 22/04/2020 الأربعاء
Yeni Şafak
Zeljko Obradovic'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.
Zeljko Obradovic'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Fenerbahçe Beko'nun başarılı hocası Zeljko Obradovic, taraftarlara yönelik bir açıklama yayınladı. Deneyimli hoca henüz hiçbir kulüple sözleşme görüşmesini yapmadığını ve öncelikli isteğinin Fenerbahçe'de kalmak istediğini belirtti.


Sağlığın her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Obradovic, "Umarım bu açıklamamı okuyan herkesin sağlığı yerindedir. Hastalıkla mücadele eden herkesin de bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz durum yüzünden son zamanlarda açıklama yapmak istemedim. Lig ve antrenmanlar askıya alındığı andan beri genel menajerimiz, yönetim ekibi, koç ekibi ve oyuncularımızla devam eden bir iletişim halindeyim. Benim için şu anda en önemli olan konu hepsinin ve ailelerinin sağlığı" ifadelerini kullandı.

Ne Fenerbahçe'yle ne de başka bir takımla sözleşme için konuşmadığını söyleyen Obradovic, "İçinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkındayım ve bu yüzen önümüzdeki en iyi yol haritasını çizebilmek adına hepsiyle sıkı bir kontak içerisindeyim. Benim durumumla alakalı birkaç noktanın altını çizmek istiyorum. 2020 Haziran ayına kadar Fenerbahçe Beko’nun koçuyum ve şu anda Fenerbahçe’nin çıkarları için en iyisi neyse onu yapmaya odaklanıyorum. Kontratla alakalı ne Fenerbahçe'yle ne de başka bir kulüple henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı" dedi.

  • Fenerbahçe'nin hocalığına devam etmek istediğini belirten Zeljko Obradovic, "Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var. Şu ana kadar diğer kulüpler ve kendi kulübümle görüşme yaptığıma dair çıkan tüm haberler gerçeği yansıtmayan yalan haberlerdir. Duruma açıklık getirmek için önümüzdeki sezonda da Fenerbahçe’nin koçu olmaya devam etmenin birinci önceliğim olduğunu söylemek istiyorum. Bu isteğimi Fenerbahçe taraftarları ile paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.

#Zeljko Obradovic
#Fenerbahçe Beko
٪d سنوات قبل